2010 m. birželio 8 d., antradienis

Blynai su ricotta

Jau gera antra savaite kaip valgome vietines-regionines braskes! Pagaliau ne tik graziai jos atrodo bet ir saldzios yra :) Tai dedam i pieno kokteilius, ant ledu, i varske... ant blynu. Na kur sirdis tik geidzia :) Karta esu jau kepus blynus su ricotta. Anie labai purus buvo, sie ne tokie purus bet skanus kas be ko. O blynams reikia ( man gavos 8 didoki):

indelio ricotta varskes ( 250g, galima ir paprasta varske aisku pakeisti)

3 v.s. cukraus

truputeli citrinos zieveles

1 didelio kiausinio

ziupsnelio druskos

75 g miltu

Visus produktus susideti i dubeneli ir saukstu issukti i vienalyte mase. I ikaitinta keptuveje sviesta deti saukto pagalba ir kepti ant vidurines ugnies, kol graziai parus. Skanaus! labai skanu su trintomis braskemis bei keliais lasais klevu sirpuo ;)

Saltinis : zurnalas "Lecker" Nr. 06.2010

2 komentarai:

  1. Aguonėle, noriu padėkoti už puikius blynelius:) Gavosi tokie purūs, minkštučiai, labai skanūs!!!
    Šis receptukas dabar pasiliks pas mane:))))
    Daiva

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daiva prasom ;) as laukiu siltu oru, kada pusrycius bus galima jau ir balkone valgyti, tada vel kepsiu juos :) man jie irgi puikus!

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails