2010 m. birželio 13 d., sekmadienis

Versienos sniceliukai

Kartais buna, jog kai i galva isikala koks patiekalo noras ir butinai ji reikia tada vos ne ta pacia diena tureti leksteje! Taip buvo, kai uzsimaniau svieziu salotu su ridikeliais & maisytu butinai su grietine. Paskutini karta tokias valgiau pas mama sode praeita vasara ♥ Pagalvojus kas dar prie ju tiktu labiausiai, atsiminiau kameroj tupincius versienos sniceliukus. Taigi juos atsisildziau, itryniau druska, pipirais, cesnaku bei dziovintu baziliku ir palikau pora val pasimarinuoti. Tada tik apvoliojau tradiciskai miltuose, kiausiny bei dziuveseliuose ir iskepiau gerai ikaitintame ghee svieste. Prie mano issvajotu salotu bei kepintu bulvikiu pasirode sis derinys tiesiog dieviskas :) kartais reikia tiek ne daug, kad pasijaustum laimingu :D o jei dar dar sielai atgaivinti pateikiama ledu su braskemis, tai isvis.... 

3 komentarai:

  1. O kam volioti į miltus ir į džiūvėsius? ką duoda?
    Aš paprastai arba į tą, arba į tą..

    AtsakytiPanaikinti
  2. ane? o as taip ismokus esu is mamos ir visada pirma i miltus apvolvojioju , kiausiny ir tik tada dziuveseliuose.... atseit geriau limpa viskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš manau, kad ne dėl geresnio aplipimo tie trys "sluoksniai", o kad mėsa neišsausėtų kepdama...ne?
    Fausta

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails