2010 m. vasario 24 d., trečiadienis

Žagarėliai

~ 30 puriu zagareliu gaunas is sios teslos:

2 kiausiniu tryniu

1 kiausinio

30-40 g cukraus

2 v.s. grietines

210 g miltu

Kiausinio trynius, kiausini, cukru bei grietine gerai isplakti. Saukstu deti miltus ir taip uzminkyti tesla. Gauta tesla bus beveik nelipni, ja deti ant miltuoto stalo ir iskociojus plonai susijaustyti juostelemis ar kvadrateliais, ipjovus vidury perkisti viena gala. Isvirti ikaitintam aliejuje, pabarstyti cukraus pudra ir skanauti arba valgyti iki negalejimo :DD   

17 komentarų:

  1. nedejai spirito ar acto, neprisigere riebalu?

    AtsakytiPanaikinti
  2. nea, nei laso nedejau nieko ir visiskai neprisigere riebalu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. wow, žagarėliai yra kažkas tokio ;) Mano Mama dėdavo žalios bulvės kelias skilteles į aliejų verdant, kad taukai atseit nesigertų. Nors dėdavo spirito į tešlą t.p.

    AtsakytiPanaikinti
  4. na Dalija, tikrai nera kazkas tokio ;) sast rast produktus i inda ir jau kepi. Va duonos kepimas tai yra kazkas tokio ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Įdomu, aš iš tokių pat produktų darau, bet man gaunasi visai kitaip, negu nuotraukoj. Gaunasi plonučiai ir traškūs, vietom su tuščiom pūslėm, šiaip tai skanūs labai, bet galvoju, kaži kodė pas tave kitaip?

    AtsakytiPanaikinti
  6. na gal as per storai iskocioju .... ir as nesakiau jog mano neskanus :D

    AtsakytiPanaikinti
  7. tikrai labai labai skanus gavosi!! :) Isrankusis vyras ir tas gyre :)))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Anonimiskas nu dziaugiuos, kad pavyko ! O mano vyras irgi jau isrankiu isrankiausias ;) ir as nemegstu is jo isgirsti, kad nepatiko kas :DD

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nuostabūs žagarėliai! Būtent tokių recepto ir ieškojau. Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. as kepiau butent siuo receptuku, seimyna liko patenkinta, o as nustebusi likau kad taip greitai ir skaniai pavalgem :) super paprastas bet labai geras receptas !!!

    AtsakytiPanaikinti
  11. skanu, lengva ir paprasta :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Grazus Jusu Blogas ir receptukai vilioja,pradesiu isbandineti daugeli :)Siandien isbandziau siuos zagarelius :) Na gal jie ir neblogi,bet man dar ne tai ko norejau,ko ieskau...sitie siek tiek sausoki,pamenu mociute kepdavo tokius purius ir tarsi guminiai ar kaip pavadinti,nu kitokie,deja receptuka ji su savim jau anapilin issinese:( O gal man kas nesigavo,kad sausoki,ar jie tokie ir turi buti?

    AtsakytiPanaikinti
  13. Skandinave ačiū :*
    Kiek pamenu šie žagarėliai tokie prie sausesnių. Norint išsikepti minkštus ir purius, manau reikia daryti mielinę tešlą ;) Bent aš tik mielinius pamenu tokius minkštus minkštus... ir jų tik pedės valgykloj gaudavau tokių skanių ♥

    AtsakytiPanaikinti
  14. Šiandien kepiau ir valgiau su pienu. Buvo skanu :)

    AtsakytiPanaikinti
  15. Siandien isbandziau. Valgyti nejo, bet pasiseke,nes pirma tik su viena porcija isbandziau. Radau kita recepta, kur parasyta, kad reikia deti gesintos sodos, tai pavyko ir isgelbejau zagarelius.

    AtsakytiPanaikinti
  16. nuostabus, tiesiog tirpsta burnoje. Tik iskepiau ir seimyna is karto viska suvalge, kita karta darysiu dviguba porcija :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails