2010 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Raudonuju lesiu troskinys

Mano virtuve sveikina Neringos virtuve ! Kaip ir sakiau, butinai isbandysiu si troskini. Tik dabar pastebejau, jog pas tave tai curry vadinas? nei laselio sio prieskonio nesideda hm.. na v.z. man laaaabai patiko.Aciu! As sunaudojau:

200 g raudonuju lesiu

3 vistienos medziotoju desreles

1 svoguna

1 skiltele cesnako

600 -700 ml passatos

druskos, pipiru, a.s. medaus, cili, kumino 

Raudonosius lesius issivirti , kad jie butu pakankamai kieti. Jie suverda labai greitai, delto belieka tik ragauti ir ziureti ar jau tinkami siam troskiniui.

Svoguna pasikepinti ant slakelio aliejaus. Paskutiniu metu pasinesiau ant zemes riesutu :) Kai jis pasidarys skaidrus, suberti smulkiai pjaustyta cesnaka ir gabaliukais pjaustytas desreles. Kepinti dar geras 5 mis. Tada suberti lesius ir passata, viska patroskinti dar keleta min. Paskaninti visokiais imanomais prieskoniais ir valgyti si sotu troskini su sviezia pvz. ciabatta. Skanu!

Saltinis : cia 

2 komentarai:

  1. Vis tik isbandei :) Dziaugiuosi, kad patiko!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. aha, kai reikia kad maistas greitai ant stalo garuotu, tai tokie receptukai liuks !

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails