Nerealus derinys. Ir išvis, šie kepsneliai idealūs. Kai pinterest'as papylė vieną paskui kitą įrašą su tokiais kepsneliais, tai neatsilaikiau ir aš. Ir valio! Tapo mūsų šeimos mylimiausiais.
Principas paprastas. Imama vištiena (aš visada imu vištienos kumpelių mėsą be odos), ši pamušama ir paskaninama druska bei pipirais. Tada voliojama miltuos, kiaušinio plakiny ir džiuvėsėlių bei PARMEZANO sūrio mišiny. Iškepama ir patiekiama. Aš kepu ant neutralaus bio kokosų aliejaus. Pirma apkepu ant aukštesnės kaitros, vėliau uždengus dar ant žemesnės palieku.
Dažniausiai kepsnelius valgom su citrinos žievele ir sviestu skanintais makaronais arba su pesto makaronais. Pesto bekepant kepsneliams iš baziliko, parmezano sūrio, česnako bei kepintų kedro riešutų pasidarau.
Sėkmės išbandymuos.
Sėkmės išbandymuos.
Taip taip, šitaip kepta vištiena labai skani :)
AtsakytiPanaikintiJie skanūs, jie gardūs, jie greiti ir... tobuli :) AČIŪŪŪ
AtsakytiPanaikintiPuikus receptukas, dievinu pesto padažą, labai viskas dera.
AtsakytiPanaikintiLabai puikus receptas, lengvas ir tikrai skanu. :)
AtsakytiPanaikinti