Užsikabliavau ant mažų tortų.
Labai praktiška, kai noris greitai, skaniai ir tik tam pasilepinimui.
Belieka tik užšaldytą biskvitą atsileisti ( čia man buvo irgi premjera, bet turiu pasakyti, jog rezultatas kaip šviežio! Dabar dažniau taip darysiu.)
ir sutepti jau kokiu noris kremu. Praeitą savaitę dariau sviesto
pertepimą su virtu kondensuotu pienu. Nu neeeee, visiškai ne mūsų
skonio. Valgiau tik biskvitą :/ Neįsivaizduoju kaip galima tokius kremus
valgyti, kurie velias burnoje ir jokio lengvumo nėra. Dėlto šįkart
neeksperimentavau o savo Šokoladinio torto mini variantą dariau ♥
VarIantas, mieloji, varIantas...
AtsakytiPanaikintiAčiū ačiū, ieškojau kaip gerai rašos ir vis tiek blogai nurašiau :))
PanaikintiAguonele, atrodo pasakiškai...Nors nemėgstu saldumynų bet vaizdas taip vilioja..taip vilioja...Nuodėmes vertas vaizdas...tikrai tikrai :)
AtsakytiPanaikintiOi Elenute, tai tada kitus vaišinti gali, manau turėtų likti sužavėti :)
PanaikintiNiam - atrodo puikiai :) man kartais būna situacijų, kai norisi torto, bet nesinori kepti viso, nes daug produktų + pati viena turbūt ir valgyčiau... Gera mintis :)
AtsakytiPanaikintiKokie gražuoliai. O tas variantas dėl užšaldymo labai puikus.
AtsakytiPanaikintio kazin, visus biskvitus galima saldyti?
AtsakytiPanaikintiAs manau jog taip.
PanaikintiO atšaldžius dar šildėt jį krosnelėje arba mikrobangėje? Ar teisiog kambario temperatūroje atšilo ir dėjot kremą?
AtsakytiPanaikintiButent, tiesiog atsyla kambario temperaturoj ir sutepu.
Panaikinti