Nenaudojus esu valinės pastos. Spausk kokį pusę arbatinio šaukštelio ;) Man patinka kai vanilės tik minimaliai jaučias, tai tiesiog žiūrėk kiek ta pasta koncentruota.
Maniškis dar bręsta... dar nenupyliau, bet galvoju dar pasidaryt, nes tan labai mažai gavosi gi :D Mastau dabar užpilt braškes su rabarbarais, kai grįšiu namo, nes kaip tik yra galimybė gaut tiesiai iš daržo ir to ir to :)
oho kaip greit ragauji, aš ketinu mažiausiai iki liepos laikyt.. :) bet džiaugiuos, jog skanus daiktas laukia :>
AtsakytiPanaikintiAš sugebėjau išlaikyti lygiai mėnesį (na aišku pora kartų dar pačiame procese pora šaukštų paragaudavau) :)
PanaikintiTikiuos ir tau patiks skonis!
Galiu rekomenduoti dar šį receptą http://norvegas.blogspot.com/2011/08/kaledinis-likeris.html Gal pamėginsi kada, tikrai gardus.
AtsakytiPanaikintiNuskambėjo irgi gerai! Ačiū už nuorodą, progai pasitaikius užsipilsiu :)
PanaikintiUžsimaniau ir aš! Visko turiu, išskyrus vanilės ankšties, bet turiu vanilės pastos - kažin ji tinkama tokiam reikalui?
AtsakytiPanaikintiNenaudojus esu valinės pastos. Spausk kokį pusę arbatinio šaukštelio ;) Man patinka kai vanilės tik minimaliai jaučias, tai tiesiog žiūrėk kiek ta pasta koncentruota.
PanaikintiPasižymiu čia, kad šiandien užsipyliau :) Ragausim po mėnesio. Nedėjau tos pastos, ryt nusipirksiu ankšties ;)
AtsakytiPanaikintiManiškis dar bręsta... dar nenupyliau, bet galvoju dar pasidaryt, nes tan labai mažai gavosi gi :D
AtsakytiPanaikintiMastau dabar užpilt braškes su rabarbarais, kai grįšiu namo, nes kaip tik yra galimybė gaut tiesiai iš daržo ir to ir to :)