2010 m. rugpjūčio 14 d., šeštadienis

Juoduju serbentu likerio testavimas :)


Po ilgu atsotogu Lietuveleje pasiekeme sianakt savo namucius :) taigi, kas pasiilgote dziugu, tikiuos ir toliau graziai dalinsimes idejomis ... as siandien jau ragavau savo likeri. Persikosiau, susipilsciau i bonkeles ir galiu pasakyti jis nuostabus ♥ toks svelnus, sodraus skonio... ah, tiesiog isbandykite patys nes neimanoma aprasyti... o receptas idetas anksciau cia .
P.S. lauksiu ir kitu atsiliepimu, kurie tikrai zinau yra uzsipyle serbentus! 


7 komentarai:

  1. Sveika sugryzusi!!! Jau laukeme taves labai :)
    Mes irgi jau degustavome sio nuostabaus likerio,tikrai svelnus,nestiprus...na zodziu labai moteriskas gerimukas,nors brolis buvo atejes i svecius,jam irgi laabai patiko :),na ir -kurio jau puse nebera :)))))))))))))).Tikrai vertas demesio!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pagaliau ! Jau laukiau Tavo atostogų pabaigos :D
    Jei kalbam apie likerį, tai aš net nelabai žinau kaip teisingiau išsireikšt - beprotiškai fantastiškas ??!!! :)))
    Aš gi dariau iš dvigubos normos, liko mažiau nei 0.5 litro... Norėjau dar užsipilt, bet nebespėjau pagaut serbentų....
    Fausta

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveikos merginos ir aciu uz laukima :)
    dziugu, kad ir jums patiko likeriukas. As jau suku galva, kaip kokias vysnias uzsipilti. Siandien pirma darbo diena, tad nelabai dar galva veikia. bet jauciu jei rasiu savaitgali vysniu pirkti, tai butinai ka maisysiu :) su kokiomis apelsinu zievelemis, cinamonu... gi sis toks skanus, tad ir su vysniomis turi geras gautis!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Laba,
    baisiai suzavejo tas Jusu gamintas likeris, tik aisku su uogom kiek paveluotai gavosi.... Bet turiu ir vysniu ir serbentu salduklyje, ar su jais kas skanaus gali gautis?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Zinokit o as nespejau su vysniomis :( Taip norejau, bet per velai sugalvojau... nieko avietininis ir geras :) o su saldytomis aisku kad galima. Jas sudeciau saldytas, uzberciau cukrumi, dar kokio cinamono lazdele imesciau ir uzpilciau degtine. O su raudonaisiais serbentais (jei tokie uzsaldyti) tai nemanau kad kas gausis, arba cia skonio reikalas, bet man jie per rugstus yra. Zodziu linkiu sekmes ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai skanus likeriukas. Kitamet darysiu jo DAUG daugiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. KAM REIKIA JUODŲJŲ SERBENTŲ?
    863142107

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails