2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Dar vieni čirviniai blynai

Bet šie vieni skaniausių. Mums patiko! Ypač tokiais šaltokais savatgalio rytais su šaukšteliu uogienės ir puodeliu kavos ♥♥♥ Reikia:

4 kiaušinių
50g cukraus ( galima ir daugiau berti, aš šį po pirmo išsikepto blyno pasikoreguoju)
2 a.š. vanilinio cukraus
200 ml grietinėlės
200 ml pieno
~ 350 g miltų (tešla turi būti tirštoka)
šiek tiek druskos
2-3 v.š. neutralaus aliejaus

Kiaušinius išplakti su cukrumi bei druska. Tada įpilti grietinėlę bei pieną ir subėrus miltus užmaišyti tešlą. Ši turi būti tirštoka. Pačiame gale įpilame aliejų ir dar permaišome. Belieka išsikepti ir ragauti :) Skanaus!
Šaltinis: čia

4 komentarai:

  1. Kaip smagu nauja irasa matyti :)
    Savaitgali reiks ir mums siuos blynus isbandyti - sestadienio rytas visad kvepia blynais musu namuose. Tik kokio riebumo grietinele naudojai?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pas mane grietinele ganetinai riebi buvo,30%. Manau jog cia didelio skirtumo nera, kokia pilsis.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aguonele, kur tu pradingai? Labai jau Taves truksta:) Suprantu, kad meile kitur koncentravosi, bet....gal jau sugrizk:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi Odeta, zinok nėštumo metu atsirado kažkokia antipatija maisto gamybai ir niekaip ji nedingsta...gaminu, kad reikia ir viskas. Tuo baigias mano darbai virtuvėj.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails