2014 m. sausio 17 d., penktadienis

Maistas į darbą (grikiai su vištiena &co.)

Kažkaip pradėjau labiau stebėti save, ką aš čia tokio nešuos į darbą pavalgyti. Deja, neturiu tokios galimybės darbe kažkur nueti ir pavalgyti. Neįtikėtina, bet miestas šiame reikale išlepinęs buvo ir kai atsiduri už šio ribų, tada atrodo jau prastai. Bet nėra to blogo, kas neišetų į gera! Aš dažnai nešuos savo maistą ir tada puikiai žinau, ką gero arba ne aš čia valgau :)
Taiva. Kas liečia šios dienos stiklainiuką, tai turiu pasakyti, jog su grikiais dar tik bandau susidraugauti. Tiesiog pakerėjo visur matomos grikių salotos su pakepintom daržovėm ir t.t. Išbandau karts nuo karto ir patinka! Čia sluoksniavau:

virtus grikius su šiek tiek sviestuko, virtus burokėlius su šalotiniais svogūnais (paskaninau citrinos sultimis, druska bei pipirais), šviežią agurką, kepintą vištienos krūtinėlę (susipjausčiau plonai ir paskaninus kalendra, čili pipiriuku, druska bei pipirais apkepiau sviestuky) bei kelis kietai virtus putpelių kiaušinius. Prieš valgant užsidėjau graikinio jogurto šaukštelį, bet tinka ir paprastas. Liuks! Bus dažniau daroma. Geros darbo dienos ;)

9 komentarai:

  1. Mmm... Skaniai atrodo ir ačiū už idėją pietums ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super! Aš kažką panašaus esu irgi sumarmaliavus pietums, tik be mėsos :) Tavosios atrodo nerealiai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pasirodo mano anksčiau gamintos vegetariškos šių salotų versijos ir visiškas niekas, palyginus su tuo, ką gauni, kai įdedi mėsytės :) Juokai juokais, bet salotos tikrai puikios, galiu visiems drąsiai parekomenduoti - išbandžiau :) Reik nusipirkti ir man kokį gražų indelį, tai ir aš pasipuikuosiu pas save jomis :)

      Panaikinti
    2. Na va kaip faina :) Man zinok sitaip apkepta vistienos krutinele tai jega. Lieka sultinga ir dera visokiuos salotu variantuos. Dziugu.

      Panaikinti
  3. Atsakymai
    1. Nea, tik pradejau savo maista, kuri nesuos i darba, dokumentuoti :)

      Panaikinti
  4. Laba diena, norejau pasiteirauti kur gi gavote tokiu indeliu? Arba gal galite pasakyti kaip jie vadinasi? Dekui :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau kaip ir kitam irase minejau, tai mano megstamiausios WECK firmos stiklainiai. Siam psl. galite pasiziureti kokiu formu ir dydziu jie turi:

      http://www.glaeserundflaschen.de/WECK/Glaeser

      Panaikinti

Related Posts with Thumbnails