Šventėms kepiau mūsų pamėgtą tortą ir sulaukiau be galo krašto daug pagyrų! tik šįkart suradau sau tobuliausią variantą:
biskvitus pjausčiau į 3 sluoksnius ir pertepimui sunaudojau indelį virto kondensuoto pieno (398g) bei didelį indelį mascarponės (500g). Liuks, jokių likučių nieko. Rekomenduoju.
Labai gundančiai atrodo!
AtsakytiPanaikintiNuotraukos grazumas...
AtsakytiPanaikintiSveiki, labai gundančiai atrodo:)
AtsakytiPanaikintisakykite prašau, o kokią kakavą naudojate? ar specialią kepiniams, ar tiesiog paprastą, kartesnę?
Naudoju dazniausiai Dr.oetker kepiniams skirta kakava.
PanaikintiTortas - labai skanus, kepiau jau du kartus ir dar kepsiu :) Ačiū už receptą.
AtsakytiPanaikintiToks gražus, kad atrodo valgyčiau kol nesuvalgyčiau viso :D
AtsakytiPanaikintiAguonele, o as vis galvoju: ar isdrisiu kada gyvenime iskepti tikra torta, nes ir duona jau apleidau. Dabar nebent tik mieline, be raugo galeciau iskepti. Gal gali koki skanu duonos receptuka, be raugo parasyti?
AtsakytiPanaikintipamačiau pertepimą ir supratau, kad čia mano svajonių tortas :) išsisaugau!
AtsakytiPanaikintiKokio riebumo Maskarponę naudojote? aš jau kelis tortus dariau su 80 proc. riebiausia :) bet mačiau yra ir liesesnės.... ar būtų skirtumas? nes neatsivalgom jo.... jau pradėjau į sluoksnius ir riešutų dėti žodžiu fantazija įsijungė :))
AtsakytiPanaikintiKazkodel man kremas visas susigere i biskvita :( , nesuprantu kodel taip gavosi,bet skonis tai tikrai dieviskas,labai labai skanus. Pas Tave matosi kremas ,na o pas mane tik sonuose matosi,kad jis yra :)
AtsakytiPanaikintiGalbut kremas skystokas gavos? As kaip sykis pries savaite kepiau tai irgi buvo pakankamai visko.
AtsakytiPanaikintiPraejusi savaitgali kepiau, skonis pasakiskas, visi ragautojai isgyre :))
AtsakytiPanaikintikaip taip gražiai biskvitus supjaustyti!?!? :)
AtsakytiPanaikintiVirtas kondensuotas pienas???!! Ar tiesiog salta kondensuota piena su mascarpone sumaisyt? Truksta info kaip krema paruost.
AtsakytiPanaikinti