2013 m. kovo 11 d., pirmadienis

Savaitgalio desertas ♥

Na kaip savaitgallis be deserto! Nenorėjau didelio torto kepti, nes teturėjau tik čiut daugiau nei pusę indelio mascarponės. Užtat pasilepinti dariau mažus ala tortukus. Kombinavau iš seniau keptų ir nenusivylėm. Kartokas biskvitas susilieja su saldžiu įdaru o šviežių aviečių skonis visa tai atgaivina ♥

Iš išsikepto biskvito išėjo man išsispausti 6 tortukams 8cm skersmens biskvitus. 4 užsišaldžiau kitiems savaitgaliams :)
Lai tai bus Jums idėja, reikia nebijoti tik eksperimentuoti ;)
Biskvitą kepiau šio torto , kurį gerai sulaisčiau karameliniu likeriu skaninta espresso kava, o įdarą ėmiau mūsų pamėgto tiramisu su baltu šokoladu


9 komentarai:

  1. Gražuoliukai!!!! Ir kokios uogos! Kaip vasara :D Aguonele, prajuokinai geraja prasme, kai perskaiciau, kad 4 vnt. uzsisaldei kitam kartui...-tikra vokiska tradicija! :) Pries 10 m. man budavo keista matyti, kp saldoma sviezia duona ir visa kita. Pasirodo, saldomi ir desertai :) O skonis po to nekinta? Nebuna biskvitas pavandenijes?

    AtsakytiPanaikinti
  2. O dar kad tu zinotum kokios tos uogos skanios! Tik kaina kandzioja :))

    Zinok, pirma karta saldaus biskvita tai net negaliu nieko pasakyti kaip cia su juo bus atsileidus. Duonai tai saldymas jokiu minusu nepriduoda ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Koks gražumas, kokios uogos, mielai priglausčiau savo lėkštėje:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kad pas pacia tamsta ne ka prasciau iskepta pyragu buvo :p

      Panaikinti
  4. Aguonėle, jau tie Tavieji desertai...trūksta žodžių...kuo toliau tuo tobuliau:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. mmm nerealus grožis ;) tu labai kruopšti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Laba diena, Jusu visi receptai nuostabus. Jau simta kartu darau tokius tortukus, tik man niekaip nesigauna biskvitas. Iskyla ir sukrenta, vidus slapias, jei kepciau ilgiau, tai jis sudegtu. Ka darau ne taip?? aciu uz atsakyma. Norisi, kad tobulas tortas ir butu iki galo tobulas :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai aciu uz grazius zodzius :)
    Kas liecia biskvita: Jus kiausinius plakate pakankamai ilgai? Siaip iki 10 min net galima, kad tikrai gerai issiplaktu ir veliau suberus miltus labai atsargiai is apacios i virsu keliant sujungti viska reikia. Tik tiek ilgai maisyti, kol miltu nesimatys. Jei ir tai nepadeda, tada tiesiog biskvita pridenkite kepimo popieriumi, jei jau matysis jog sis dega.kepti tikrai reikia iki tol, kol istraukus dantu krapstukas sausas buna. Sekmes eksperimentuos;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails