2010 m. rugsėjo 1 d., trečiadienis

Palydekim vasara ...

Kaip laikas eina, neitiketina. Siandien pagalvojau, o gal ir visai neblogai butu vel kokiai savaitei i mokyklos suola atsisesti :) taip nerupestingai... o va darbe as jau ir rudens atostogas suplanavus, jau visi lankstinukai paruosti, belieka tik isdalinti ... bet pirma nepasiduokime rudeniui, o atsiminkime vasaros atostogas ;) mano keletas akimirku ... 



5 komentarai:

  1. Labai jau cia viskas zavingai lietuviska! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Fantastiskos nuotraukos. Tai katras is jusu fotografija uzsiimineja?;-)) O kokiam miestuky ta nuotrauka daryta, kur paveikslai ant to zalio namuko sienu kabo? Ar tie paveikslai parduodami?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalija:
    siais metais kaip nekeista, nereikejo net i jokius pietus traukti. Labai turiningai virs 3 savaiciu ilsejausi LT... daug tinginiauta buvo, daug valgyta, ant vandens ir prie vandens uzsiimta :) smagus laikas buvo :)

    Anonimiske:
    aciu, tik kokia cia fotografija... cia tik as biski zaidziu :)) O kaip matai, teko Kedainiu miesto dienu sventej pabuvoti. Labai labai ispudinga muge buvo. Jau kiek visokiu meniniu dalyku buvo, kiek visokiu moliniu sudniekuciu prisipirkau :) kokiu graziu gintariniu pakabuku :) tik viena ko gailiuos, tai kad nenusipirkau manes suzavejusio paveikslo ( buvo nuostabus drugelis pavaizduotas). Tiesiog dailininkai juos patys pardavinejo. Nemoku apsakyti kokiu nuostabiu ju buvo ir uz kokia maza kaina!!! jau jei yra tik galimybe i kokias muges papulti, butinai patariu uzsukti, nu pasaka koks lobynas ten ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ant to namuko sienu tai labai geras lobynas atrodo. Gaila prizoominti neina ;)) Bet aisku, daugmaz, kur dairytis. O cia tik vasara buna tos dienos ir tie menininkai Kedainiuose? Ar ir siaip, kozna sekmadieni, nuvaziavus galima juos ten rasti?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ale kad as ne is Kedainiu siaip, ir siuo metu ir ne LT :DD bet pasidomejau, kad yra dailes ar meno namai ir juose taip pat visokiu paveikslu pilna. Zinok, cia nuotraukoj tai tik 1/3 viso kas buvo, dideliu paveikslu tai net i kadra nepaemiau ... mano drugelio taip pat :( nedrisau jau taip izuliai fotografuoti :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails