2010 m. rugpjūčio 30 d., pirmadienis

Pazadas Nr.2: crumble su slyvomis ir riesutais

Pamaciau ir isimylejau ♥ taip taip, tas crumble pas Neringa nedave ramybes... formeles seniausiai nupirktos siam desertui, bet vis atideliodavau. Taciau vakar vakariene uzbaigem butent juo. Delto dariau maziau trupineliu, nes jau butu kaip desertas per sotus... skanu buvo vistiek, delto aciu uz recepta! O dariau as taip:

I indelius pripjausciau po 1 geltona, raudona ir melyna slyva:

uzslaksciau po 1 v.s. amaretto likeriu ir ant virsaus trupinelius uzbarsciau. O juos dariau is 2 v.s. rudo cukraus, 25 g miltu, 25 g salto sviesto bei 30 g kapotu migdolu, kuriuos pries tai paskrudinau. Na visus produktus ( isskyrus riesutus ) sudejau i smulkintuva ir pasidariau trupinelius. Imaisiau gale riesutus ir viskas. Aisku juos galima ir rankomis pasidaryti ;) Belieka pasauti i ikaitinta 200° orkaite 15-20 min ir skanauti ganetinai rugstoka deserta!

5 komentarai:

  1. man vat ką tik tokia mintis šovė. būna kažint nesaldžių kramblų? na su pomidorais kokiais nors ten, o trupiniai sūrūs?..

    AtsakytiPanaikinti
  2. esu seniau kazkada dariusi zuvi su bulvemis o ant virsaus trupineliai is zoleliu, drziuveseliu, sviesto ir trupucio parmezano surio :) o su darzovemis esu girdejus tik kalafijorus ;) bet zinai, nei vienas is tu patiekalu crumble nesivadino :))greiciau apkepas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aguonėle, kaip gražu ir pas Tave. O aš tik varvinu seilę, nes neturiu indų jiems ruošti.
    Dabar man jų prireikė būtiniausiai. Klausimas - kiek tokių indelių komplekte jūs turit?
    Fausta

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pagaliau!!!! O slyvos kaip graziai atrodo! Dziaugiuosi, kad patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Fausta:
    aciu ;) o zinai as pirkau ne joki komplekteli o pavienius indelius. Emiau iskart 4, bet deja jau viena sugebejau sudauzyti :(

    Neringa:
    aha, patiko ir aciu ;)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails