
5 džiovintų & marinuotų aliejuje pomidorų
10 juodų alyvuogių
1 a.š. sambal oelek ( čili pasta, bet aišku jei turima šviežio ar džiovinto čili galima įdėti)
2 a.š. petražolių1 a.š. aliejaus nuo džiovintų pomidorų
šviežių pipirų
Džiovintus pomidorus, petražoles bei alyvuoges dėti į smulkintuvą ir susmulkinti smulkiai. Tada belieka varškės sūrelį sumaišyti su jais, paskaninti pipirais bei įpilti aliejaus, kad būtų minkštesnis. Skanaus!

Labai mėgstu pusryčiams visokiausias užtepėles ir ypač džiovitus pomidoriukus.Reiks būtinai išbandyti šį receptą.Gerai sugalvojai!
AtsakytiPanaikintiSkanaus tada! O as uztepeles mieliau valgau po pietu,prie arbatos puodelio :)
AtsakytiPanaikintiNepaprastai skaniai atrodo pagal ingridientus. Bandysiu :)
AtsakytiPanaikintiSekmes ir skanaus !
AtsakytiPanaikinti