2010 m. kovo 21 d., sekmadienis

Kiausiniene

mes ka tik po velyvu sekmadieniniu pusryciu ;) pavaisinsiu ir jus labai skania , socia kiausiniene.

Reikia:

3-4 bulviu

nemazo gabalelio daktariskos desros su lasinukais

keliu svoguno laisku

keliu juodu alyvuogiu

4 kiausiniu & slakelio pieno

druskos, pipiru

Bulves susipjaustyti mazais kubeliais ir slakelyje alyvuogiu aliejaus kepti, kol jos suminkstes. Tada suberti kubeliais pjaustyta desra ir kepti jau ant stipresnes ugnies, kad viskas apskrustu. Paskaninti druska bei pipirais. Kiausinius isplakti su slakeliu pieno ir supilti ant bulviu, uzberti pjaustytus svoguno laiskus bei juodas alyvuoges. Keptuve uzdengti ir leisti ant silpnos ugnies kepti, kol iskeps ;) Skanaus...tik nepamirskit dar raugintu agurkeliu! 

3 komentarai:

  1. tikrai jau labai soti ;) aš dažniau vakarienei kepu kiaušinienę, kai tingiu kažka galvoti, tada sumetu, sumetu viska ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia vadinasi, atėjau pasižiūrėti mielinių ragelių recepto :o Negailestinga tu aguonėle, visiškai negailestinga - šaukia mano skrandis :D Sako, jis, kad čia net alyvuogės visai apetitnai atrodo, kurių jis nemėgsta :D O taip viskas vėlgi pagal jo skonį :) Priverčia jis mane irgi kartais iškepti kiaušinienę su ''šlapianke'' ir bulvikėm, mėgstam pasimėgauti mes su juo tokiais pusryčiais :) Tikiu, kad buvo labai skanu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dalija o man vakariene sventas dalykas, ten turi buti rimtas maistas :DD o kiausiniene arba blynai idealiausia velyviems sekmadienio pusryciams ;)

    Ana...mazule, na zudau tave zudau ... zinai, mes daug panasumu turime,tai nuo ryt pradesiu rasyti jog "tokius pat skonio receptorius kaip mano turincius zmonems ,prasyciau cia lankytis kuo reciau, nes tai kenkia sveikatai, miegas po apsilankymo praranda salduma" ! :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails