Tiesiog klasika mūsų namuos. Jau čia recepto kaip ir nereikia, paprasčiau negali būti. Tokiu būdu gaminta nugarinė išlieka sultinga. Šiaip šie suktinukai labai skanūs ir pašildyti, bet su smidrais toks variantas netinka. Smidrai kažkaip man per daug minkšti tampa pastovėję.
Gaminimo eiga: nugarinę supjaustyti plonai, galima dar peiliu gražiai pabraukyti, kad dar plonesne taptų. Uždėti kokio nors vytinto suktinuko ar šoninės, smidrų (šiuos pirma verdančiame vandenyje 2 min nuviriau. Vanduo buvo padruskintas ir šiek tiek saldintas.) ir susukti. Paskaninti druska bei pipirais, čili pipiriuku. Gerai įkaitusioje keptuvėje apkepti iki rudumo (skystam svieste) ir pašauti į įkaitintą 120° orkaitę 20-30 min. Patiekti prie bulvikių, užlašinti susidariusiu skysčiu ir skanaus!
O cia tikrai nugarine? Nes pagal riebaliuku issidestyma i sprandine panasiau.
AtsakytiPanaikintiTaip taip cia tikrai nugarine. Riebaliukai galima sakyti beveik nera, delto riebesnis kumpelis i idara dedas.
Panaikinti