2011 m. balandžio 8 d., penktadienis

Vištienos juostelės meškinio česnako & šoninės kailiniuos

Na ką gi ... jau pavasaris džiugina pirmu savo derliumi :) Meškiniu česnaku! Tai iškart ir prigriebiau pundelį. O dariau labai paprastai. Mums reikia:

vištienos krūtinėlės vidinių  juostelių
plonai pjaustytos šoninės
meškinio česnako
tepamo varškės sūrelio be jokių priedų
druskos, pipirų

Vištienos krūtinėlės mėsytę padruskinti ir pipirinti, atsidėti šonan. Meškinį česnaką susiblenderiuoti ir susimaišyti su varškes sūreliu, paskaninti druska ir pipirais (proporcijas dėti iš akies. Čia priklauso kiek mėsytės bus imama ;) 

Šoninę paskleisti, aptepti gautu sūrio mišiniu ir jais apsukti krutinėlės juosteles. Dėti į kepimo indą ir pašauti į įkaitntą 200° orkaitę ~30 min. Man kažkaip susidarė po pusės kepimo skysčių, tai aš juos nupyliau ir taip pabaigiau kepti. Apskrudo tada o ne išsitušino. Skanu! Be galo...

6 komentarai:

  1. jegele!!!!!!!!,ale nerasiu to meskinio cesnako:( vistiek darysiu,super, gurgiaaaa pilvasss...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu tu jėgele, paieškok meškinio česnako... žinok su juo yra taip: kartą paragavęs visada norėsi toliau su juo eksperimentuoti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nerealu, tik tiek galiu pasakyti, nes man ir siaip visokie suktinukai pirmoje vietoje, o šitie tai jėgelė! Gal neužilgo atlėksiu:p,(jei dantį sutvarkys:() tai prisipirksiu, tik reikia žinoti, kaip atrodo, prašyčiau nufotkinti, jei būtų galimybė, ačiukas!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ilgam atlėksi? o gal minutę kokią susitiksim kavos išgerti :o
    Nu suktinukai tai paprasti čia... tingiu ko tai terliotis namie prie puodų... O tu nori žinoti kaip meškinis česnakas atrodo? Kaip pakalnučių lapai. Pernai metais patys rinkomės pamiškėse! Pažiūrėk čia:

    http://aguonele.blogspot.com/2010/04/meskinio-cesnako-pesto.html

    Kai juos renki ir nuskini lapus tai vienas česnako kvapas! Labai lepūs taip pat ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Laba diena, norėjau pasiteirauti kokią šoninę naudojate - rūkytą ar šviežią?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sigita: labai lengvai parūkytą ;) net nuėjau pažiūrėti ant pakuotės... bet tinka ir labai plonai pjaustyta šviežia.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails