1/2 triuselio
2 didesnius svogunus
kelias skilteles cesnako
2 didesnes morkas
bulviu pagal nora
druskos, pipiru, dziovinto ciobrelio
vistienos buljono, ~ 50 ml grietineles
Triusi pasiprieskoniuoti druska, pipirais bei dziovintu ciobreliu ir palikti pora val pasimarinuoti.
Svoguna susipjaustyti griezineliais, morkas stambiomis juostelemis, cesnaka pasismulkinti. Triusi apvolioti miltuose ir apkepti ikaitusiame skystame svieste kol igaus graziai ruda spalva. Perdeti i troskinimo puoda. Likusiuose riebaluose pakepinti pora min svogunus su morkomis ir suberti ant triusio. Ant pacio virsaus sudeti bulves. Jei turiu namie petrazoliu, visada idedu kelis stiebelius, kuriuos gale isimu. Labai skanu skoni priduoda ;)
Taiva, dabar uzpilti verdanciu vandeniu iki kad apsemtu tik mesyte. Suberti buljona bei smulkinta cesnaka ir uzdengus troskinti ant silpnos ugnies ~40-45 min. Uzbalinti grietinele ir dar pavirti kelias min. Skanaus!
sveiki.nelabai suprantu, kaip isvirs bulves jei jos bus neuzsemtos?
AtsakytiPanaikintiO kodel negali? Garuos kuo puikiausiai isverda visos darzoves ;)
Panaikinti