2010 m. kovo 20 d., šeštadienis

Astriai troskinta versiena

Mums reikia:

~ 600 g versienos mesytes (man rodos pas mane buvo is kumpio)

2 didesniu morku

2 svogunu

2-3 cesnako skilteliu

1 - 2 rozmarino sakeliu

druskos, pipiru, 1 a.s. cili pastos ( sambal oelek)

4-5 v.s. koncentruotos pomidoru pastos

svieziu zoleliu ( as turejau tik svoguno laisku)

Mesyte susipjaustyti mazais gabaleliais, morkas -juostelemis, svogunus bei cesnakus stambiais gabaleliais.

Mesyte galima arba sausoje , bet gerai ikaitintoje keptuveje kepti arba kaip as sykart dariau, tai gerai ikaitusiame aliejuje nuo dziovintu pomidoru per tris kartus kepiau ;) Tada susideti atgal mesyte i keptuve, suberti svogunus bei cesnaka ir dar viena kita min pakepinti. Ispausti pomidoru pasta, uzpilti 1/2 puodelio verdancio vandens, padruskinti bei pipirinti, imaisyti cili pasta bei idejus rozmarino sakeles leisti ant silpnos ugnies troskintis vis pamaisant. Po 10 min isemiau rozmarino sakele, idejau morkas ir leidau toliau troskintis kol mesyte buvo minksta. Na uztrunka gal kokia 15-20 min. Paskaninti jei dar truksta ko, imaisyti sviezias zoleles ir patiekti. Mes valgeme su ryziais :) Skanaus!  

3 komentarai:

  1. Skaniai atrodo, kur tik pažvelgsi vieni skanumynai pas tave :) ir viskas mano skonio :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. tai vadinas tikrai nupo ryt reikia man viena porcija daugiau daryti :DD

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails