Pomidoru sultys prases sunaudojamos, tai jas paemiau ir supyliau i kopustus. Gavos labai skanus garnyras prie bulviu koses bei medziotoju desreliu ;) Taigi reikia:
apie 350 g smulkiai pjaustyto kopusto
apie 500 ml 100% pomidoru sulciu ( na kad nepilnai apsemtu kopustus)
1 svoguno
1 a.s. kmynu
1 v.s. medaus ( cia priklauso nuo skonio)
druskos, pipiru, bei svieziu krapu
Kopustus kartu su riekelemis pjaustytu svogunu pakepinti ant laselio aliejaus. Tada supilti sultis ir uzdengus troskinti ant silpnos ugnies ~30 min. Paskaninti medumi, druska bei pipirais ir toliau troskinti, kol norimas minkstumas bus ;) Pries patiekiant imaisyti krapus.
Paprastas, bet tikrai vykes receptas!
idomus skonis turetu but tokiu kopustu..o medziotoju desreles labai viliojanciai atrodo, amziai ju nevalgius...;)
AtsakytiPanaikintiSkanus tie kopustai, bent musu skoniui tai liuks ;) o medziotoju desreles atradau pas lenka parduotuvej ir negaliu atsivalgyti! jos cia vistienos, tai ne tokios riebios ...
AtsakytiPanaikintiNė metai nepraėjo ir išbandžiau :) Nu tikrai skanu, tik kmynų nedėjau. Puikus garnyras prie troškintos mėsytės
AtsakytiPanaikintiLabai dziugu, kad patiko :) as tai jau skoni primirsau... na nieko, kai labiau atves imsiuos tokiu troskiniu :)
AtsakytiPanaikintiman tai labai kliūna, kai blog'as pradedamas rašyti be lietuviškų raidžių.....
AtsakytiPanaikintiO sultys paprastos is pakelio?
AtsakytiPanaikintiIs pakelio ;)
PanaikintiO galima panaudoti konservuotus pomidorus savo sultyse?
AtsakytiPanaikintiZinoma!
AtsakytiPanaikintiAčiū :) Rytoj gaminsiu. Bus orkaitėje keptos saldžios bulvės su troškintais kopūstai.
AtsakytiPanaikinti