2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Troskinti kopustai

Pomidoru sultys prases sunaudojamos, tai jas paemiau ir supyliau i kopustus. Gavos labai skanus garnyras prie bulviu koses bei medziotoju desreliu ;) Taigi reikia:

apie 350 g smulkiai pjaustyto kopusto

apie 500 ml 100% pomidoru sulciu ( na kad nepilnai apsemtu kopustus)

1 svoguno 

1 a.s. kmynu

1 v.s. medaus ( cia priklauso nuo skonio)

druskos, pipiru, bei svieziu krapu

Kopustus kartu su riekelemis pjaustytu svogunu pakepinti ant laselio aliejaus. Tada supilti sultis ir uzdengus troskinti ant silpnos ugnies ~30 min. Paskaninti medumi, druska bei pipirais ir toliau troskinti, kol norimas minkstumas bus ;) Pries patiekiant imaisyti krapus.

Paprastas, bet tikrai vykes receptas!

10 komentarų:

  1. idomus skonis turetu but tokiu kopustu..o medziotoju desreles labai viliojanciai atrodo, amziai ju nevalgius...;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Skanus tie kopustai, bent musu skoniui tai liuks ;) o medziotoju desreles atradau pas lenka parduotuvej ir negaliu atsivalgyti! jos cia vistienos, tai ne tokios riebios ...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nė metai nepraėjo ir išbandžiau :) Nu tikrai skanu, tik kmynų nedėjau. Puikus garnyras prie troškintos mėsytės

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai dziugu, kad patiko :) as tai jau skoni primirsau... na nieko, kai labiau atves imsiuos tokiu troskiniu :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. man tai labai kliūna, kai blog'as pradedamas rašyti be lietuviškų raidžių.....

    AtsakytiPanaikinti
  6. O sultys paprastos is pakelio?

    AtsakytiPanaikinti
  7. O galima panaudoti konservuotus pomidorus savo sultyse?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū :) Rytoj gaminsiu. Bus orkaitėje keptos saldžios bulvės su troškintais kopūstai.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails