200 g raudonuju lesiu
3 vistienos medziotoju desreles
1 svoguna
1 skiltele cesnako
600 -700 ml passatos
druskos, pipiru, a.s. medaus, cili, kumino
Raudonosius lesius issivirti , kad jie butu pakankamai kieti. Jie suverda labai greitai, delto belieka tik ragauti ir ziureti ar jau tinkami siam troskiniui.
Svoguna pasikepinti ant slakelio aliejaus. Paskutiniu metu pasinesiau ant zemes riesutu :) Kai jis pasidarys skaidrus, suberti smulkiai pjaustyta cesnaka ir gabaliukais pjaustytas desreles. Kepinti dar geras 5 mis. Tada suberti lesius ir passata, viska patroskinti dar keleta min. Paskaninti visokiais imanomais prieskoniais ir valgyti si sotu troskini su sviezia pvz. ciabatta. Skanu!
Saltinis : cia
Vis tik isbandei :) Dziaugiuosi, kad patiko!!!!
AtsakytiPanaikintiaha, kai reikia kad maistas greitai ant stalo garuotu, tai tokie receptukai liuks !
AtsakytiPanaikinti