2 batono riekeles
~ 500 g vistienos ( dazniausiai nukaulintus ir be odeles kumpelius)
1 a.s. garstyciu
1 kiausini
1 didesni svoguna
druska, pipirai, farso prieskoniai
svieziu petrazoliu
dziuveseliu bei sezamo seklikiu
Batona pasimerkiu piene, kokias 2 val. pries darant kotletus. Tada svieste pasikepu svoguna iki skaidrumo ir malu farsa. Bemalant farsa, sumalu kartu ir ismirkusias bei nuspaustas batono riekeles. Tada sudedu viska, kas liko: kiausini, pravesusi svoguna, garstycias, petrazoles, druska ir t.t. Ismaisau viska gerai, apvolioju dziuveseliuose kuriuose imaisau sezamo seklas ir kepu karstam aliejuj.
Prie kotletu megstam bulviu kose. Kartu su bulvemis verdu svoguna bei kelias morkas. Na o toliau viskas zinoma .... taigi siandien vaisinu paprastais, bet skaniais kotletais :D
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą