5 vistienos kulseliu mesos be odos
5 svogunu
1 v.s. zasu tauku
5o g sviesto
2 v.s. paprikos milteliu
2 v.s. pomidoru tyres ar keliu svieziu, nuluptu pomidoru
1/2 kubelio vistienos buljono
druskos, pipiru
Svogunus susismulkinti ir sudeti i troskintuva ar gilesne keptuve, kur bus verdamas guliasas. Mesyte susipjaustyti didesniais gabaliukais ir apkepti saukste zasu tauku. Ja deti ant svogunu,pagardinti druska bei pipirais. Sviesta issitirpinti ir supylus paprikos miltelius maisyti, kol mase sutirstes.Sia gauta mase uzpilti ant vistienos, viska gerai ismaisyti ir uzdengus puoda leisti troskintis ant silpnos ugnies, karts nuo karto pamaisant. Man truko prieskoniu, tai as idejau 1/2 kubelio vistienos sultinio bei 2 v.s. pomidoru tyres. Sie du ingridientai labai tiko ; ) uz geros 1 1/2 val galima buvo skanauti tikrai vykusi guliasa ... skanaus!
labai aciu uz recepta, pirma karta gaminau guliasa ir kuo puikiausiai gavosi ir dar LABAI SKANIAI :)
AtsakytiPanaikintiJurgita
Jurgita labai malonu rasti toki komentara :) dziaugiuos, kad pavyko ir patiko!
AtsakytiPanaikintilabai skanu
AtsakytiPanaikintiKą tik išbandyta! Nepaprastai skanu! :)
AtsakytiPanaikinti