puodelio pupeliu, ismirkintu per nakti
1 morkos
1 salierio lapkocio
1 dideles bulves
saujeles salto rukymo sonines ( smulkiai supjaustytos)
cesnako skilteles
sultinio bei ~ 5o ml grietineles
petrazoliu
Saliero lapkoti, morka ir cesnaka susmulkinti ir kartu su sonine patroskinti saukste sviesto. Ismirkintas pupeles perplauti vandeniu ir sudeti i puoda, uzpilti buljona ir uzdengus virti ant silpnos ugnies ~ 15 min. Bulve supjaustyti ir sudeti i puoda. Viska virti ,kol pupeles isvirs. As sios sriubios nusipyliau puodeli ir sublenderiavus supyliau atgal... man labai patinka kai buna tokia "drumzlina" ;) Grietinele nepamirsti!Paskaninam petrazolemis, padruskinam jei reikia ir valgom !
Labai skani sriuba, seimos puikiai ivertinta, tad verdama daznai :)
AtsakytiPanaikintiAciu uz puikius receptus :)