60 g dziovintu abrikosu
abrikosu likerio tiek, kad apsemptu dziovintus vaisius
1 v.s. citrinos sulciu
125 g minksto sviesto
100 g cukraus
2 kiausiniu
60 g manu kruopu
1 a.s. kepimo milteliu
1/2 pak. vanilinio pudingo milteliu ( ~20g)
500 g varskes
Taigi, visu pirma ka padaryti reikia, tai vaisius uzsipilti likeriu ir palikti maziausiai parai isbrinkti.
Sviesta deti i inda ir gerai mikseriu isplakti, kol bus puri mase. Tada i ji paeiliui supilti cukru, kiausinius bei citrinos sultis ir mikseriu maisant issukti iki purios mases. I ja suberti manu kruopas, kepimo bei pudingo miltelius, taip pat imaisyti varske ir viska sumaisyti i vienalyte mase. Abrikosus susipjaustyti smulkiai, likeri supilti i varske ir saukstu imaisyti abrikosus. Gauta mase kresti i formeles ir pasauti i ikaitinta 180° orkaite 45-60 min, kol graziai paruduos ;)
Skanus tiek silti tiek salti. As isemus is formos padejau ant popierinio ranksluostelio, kad riebaliukai biski susigertu :) Na ir skanaus!
Ideja : knyga "Kochen mir der Maus"
Oi, kaip tik formeliu sirdeliu nusipirkau, reiks butinai isbandyt!
AtsakytiPanaikintiSekmes isbandant ; )
AtsakytiPanaikintiKoks grožis... Noriu noriu noriu, atrodo labai skaniai...
AtsakytiPanaikintiO galima butu suzinoti, kokia tu pudingo milteliu paskirtis recepte? negalima be ju apsieiti?
AtsakytiPanaikintiO kad aš žinočiau, kam aš juos čia dėjau :DD manau kad dėl skonio ir standumo jie čia reikalingi. Jei nenorit dėti, padauginkit manų kruopų. Tokiu atveju ir cukraus kiekį reiktų šiek tiek pasikoreguoti.
AtsakytiPanaikinti