Po trumpos pertraukeles atsinesu blynus su obuoliais ... siandien gi sekmadienis galima jais pasilepinti. Labai skanus ir be galo populiarus Vokietijoj. Taigi 2 asmenims reikes:
1 kiausinio
2 v.s. cukraus
puses pak. vanilinio cukraus
6 v.s. su kaupu miltu
1/2 a.s. kepimo milteliu
175 ml pieno
2-3 obuoliu
Kiausinius atsiskirti, baltymus issiplakti iki standziu putu. Kiausinio tryni sumaisyti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki suputojimo. Miltus su kepimo milteliais iberti ir kartu su pienu uzmaisyti vientisa mase. Kiausinio baltyma atsargiai imaisyti i blynu mase.
Obuolius susipjaustyti plonomis juostelemis, isimti seklas.
Keptuveje isikaitinti alieju, obuoli pavolioti tesloje ir kepti kol graziai paruduos. Pateikti su vaniliniu padazu... bent man taip skaniausia, nors kai kas su uogiene valge ir gyre ; )
Man mama vaikystėje taip darydavo, tik obuolį smarkiai smarkiai apvoliodavo cinamone ir cukruje :)
AtsakytiPanaikintilabai skaniai skamba !Butinai pabandysiu apvolioti obuolius cinamone. aciu madmoidelle uz ideja ;)
AtsakytiPanaikintiAs irgi is vaikystes prisimenu si skanesta... mama irgi taip gamindavo :P
AtsakytiPanaikintio as matai turejau suaugti ir tik tada atrasti si skanesta :DDD Jums labiau vadinas pasiseke!
AtsakytiPanaikintiVienas neaiškumas. Klausiu: o ką su tryniais, išsuktais su cukrumi, daryti? :) Tikriausiai sumaišyti su miltų ir pieno mase?
AtsakytiPanaikintiAha Toma, į trynius suberti miltus su kepimo milteliais, praskiesti pienu ir pasidaryti teslą ;)
AtsakytiPanaikintiLabai gardus patiekalas gavosi. :) Ačiū už puiki1 idėją. ;) Skani ir puri tešla ir obuoliukai labai gardžiai peršilo. :)
AtsakytiPanaikintiAguonele, neralus patiekalas. Taip skaniai gavosi. Aciu tau, kaip visada uz puikius receptus.
AtsakytiPanaikintio kiek cia gramu yra puses pakelio vanilinio cukraus?
AtsakytiPanaikinti~ 5 gramai ;) bet cia ir is akies galite berti.
PanaikintiO tešla gali kažkiek šaldytuve pastovėt? :)
AtsakytiPanaikintiManau, jog be problemu. Jei tik kiek per tirsta bus, tada pieno dapilti reiks.
Panaikinti