150 g kumpelio
100 surio
200 g grietines ( 24%)
1 svoguno
1-2 kiausinio tryniu
svieziu petrazoliu
druskos, pipiru
megiamu makaronu
Uzsikaisti vandeni ir virti makaronus, o i ta laika pasidaryti padaza. Svoguna pasikepinti kol jis pasidarys skaidrus. Kumpeli susipjaustyti smulkiai, suri susitarkuoti. Grietine deti i puoda su kiausinio tryniu ir kaitinant maisyti ir maisyti , kol mase gerai uzkais ir biski sutirstes. Tada suberti suri ir vel maisyti ir maisyti, kol suris issileis. Suberti svoguna, kumpeli bei petrazole, paskaninti druska bei pipirais. Padaza sumaisyti su isvirtais makaronais ir tuoj pat serviruoti ! Mmmm..... mums patiko ;)
Ideja : cia
Ką tik gaminau. Labai patiko! Ačiū už puikų receptą :)
AtsakytiPanaikintiPrašom, į sveikatą! Ačiū kad priminėt, reikės pačiai vėl kada pasigaminti :)
Panaikinti