2011 m. gruodžio 30 d., penktadienis

Kartojuos: duonelė su įvairiomis sėklomis, morkomis ir raugu

Niekaip negalėjau  minties paleisti, kodėl ši duonelė man pirmą kartą kepant taip trūko iš šono. Taigi, dabar žinau :) Per trumpai kildinau! Šįkart dariau taip: užminkytą tešlą dėjau į kildinimo krepšelį, palaikiau pirma 30 min kambario temperatūroj kad sureaguotų ir toliau 5 val šaldytuvan stačiau. Išėmus iš jo dar leidau 1 val kambario temperatūroj pastovėti ir tada kepiau. Puiku! Kuo gražiausias kepaliukas buvo ištrauktas iš orkaitės  ♥

2 komentarai:

  1. Pažiūrėjau, padūsavau ir dingstu...

    Linkiu kepti nuostabias duoneles ir ateinančiais metais, Aguonėle ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už gražius palinkėjimus :*

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails