2012 m. kovo 7 d., trečiadienis

Lietiniai

Paskutiniu metu jie favoritiniai, nes greitai paruošiami, nereikia jokių matavimų ir t.t. Ačiū Odeta!
Man gaunas 10 vienetų, bet tai ko gero ir nuo jų plonumo bei keptuvės skersmens priklauso. 

2 kiaušiniai
2 geros saujos miltų
puodelis pieno
žiupsnelis druskos bei cukraus
aliejaus

Kiaušinius gerai išmaišau su miltais šluotelės pagalba, kol jokių gumuliukų nelieka. Supilu pieną, įberiu druską bei cukrų ir išmaišau iki vienalytės masės. Pačiame gale įpilu iš akies aliejaus ir palieku viską 15-20 min pastovėti, kad susidarę oro burbuliukai sukristų. Kepu keptuvėje be jokių riebalų ;) Skanaus!

6 komentarai:

  1. Atrodo plonyciai, kaip rozes ziedlapiai :) Bus isbandyti jau vien del to, kad nereik matuoti nieko :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kai pasakei, tai ir aš tada pradėjau lapelius matyti :) Bandyk, tikrai puikūs.

      Panaikinti
  2. Džiaugiuosi, kad išbandei. Ar nebesiburbuliavo?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va būtent tas tešlos pastovėjimas padeda tų burbuliukų atsikratyti ;)

      Panaikinti
  3. man irgi pirma mintis buvo rozes ziedlapiai! ♥ atrodo puikiai, kaip ir viskas pas tave :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails