Dar vienas receptas is nauju zurnalu. Gaunas skanu, bet nieko ispudingo ... Man knietejo isbandyti, nes marinatas toks neiprastas, aisku biski pakoreguotas pagal mane, nes namie neturejau limetes bei dziovinto rozmarino. Isivaizduoju jog tokie sparneliai ant griliaus idealiai gautus. Taigi as marinavau 10 sparneliu marinate, kuri susimaisiau is:
40 ml balto vyno acto
1 cili pipiro
6 v.s. alyvuogiu aliejaus
druskos,pipiru
keliu rozmarino sakeliu ( galima 1 a.s. dziovintu imti)
1 a.s. dziovinto paprastojo raudonelio ( oregano)
1-2 spaustu cesnako skilteliu
druskos, pipiru, cukraus
citrinos sulciu
Sparnelius susideti i inda, ant ju uzpilti marinata ir viska gerai ismaisyti. Paskaninti druska, pipirais bei citrinos sultimis. Reikia ziureti, kad patiktu skonis ;) Uzdengti ir palikti maziausiai per nakti pasimarinuoti saldytuve. Pas mane gavos dar ilgiau ;) karts nuo karto papurtydavau, paskirstydavau skysti tolygiai. Kepti orkaitej kol iskepa arba ant griliaus. Skanaus!
Ar tikrai buvo skanu? As sparnelius nelabai megstu..tai gal pabandysiu taip kulseles pamarinuot.
AtsakytiPanaikintiMedeja, skanu buvo bent mums tai tikrai. Tik as laukiau kazko tai tokio... as nemegstu butent kulseliu, delto jas retai gaminu, o tu gali kad ir visa vista issimarinuoti ;) Jei patinka visokios zoleles ir naturalus marinavimo produktai, tai sis taip pat turi patikti!
AtsakytiPanaikinti