Jau gera antra savaite kaip valgome vietines-regionines braskes! Pagaliau ne tik graziai jos atrodo bet ir saldzios yra :) Tai dedam i pieno kokteilius, ant ledu, i varske... ant blynu. Na kur sirdis tik geidzia :) Karta esu jau kepus blynus su ricotta. Anie labai purus buvo, sie ne tokie purus bet skanus kas be ko. O blynams reikia ( man gavos 8 didoki):
indelio ricotta varskes ( 250g, galima ir paprasta varske aisku pakeisti)
3 v.s. cukraus
truputeli citrinos zieveles
1 didelio kiausinio
ziupsnelio druskos
75 g miltu
Visus produktus susideti i dubeneli ir saukstu issukti i vienalyte mase. I ikaitinta keptuveje sviesta deti saukto pagalba ir kepti ant vidurines ugnies, kol graziai parus. Skanaus! labai skanu su trintomis braskemis bei keliais lasais klevu sirpuo ;)
Saltinis : zurnalas "Lecker" Nr. 06.2010
Aguonėle, noriu padėkoti už puikius blynelius:) Gavosi tokie purūs, minkštučiai, labai skanūs!!!
AtsakytiPanaikintiŠis receptukas dabar pasiliks pas mane:))))
Daiva
Daiva prasom ;) as laukiu siltu oru, kada pusrycius bus galima jau ir balkone valgyti, tada vel kepsiu juos :) man jie irgi puikus!
AtsakytiPanaikinti