Nieko nera paprasciau ir skaniau uz isvirtus spargelius ( verda 10-12 min pasudytame vandeny) , patiektus su pasildytu hollandaise padazu ( dar nebandziau pati sio padazo pasigaminti, bet ateis ir tam laikas!) ir svieziomis bulvemis !!!!! Be virto parselio kumpio ir be rukyto kumpelio taip pat neina apsieiti :) viskas, sedam ir kapojam :DDD
Keistokas tavo pavadinimas "spargeliai", turbūt šiek tiek vokiškai, iš pradžių pagalvojau, kad kalbi apie sparnelius. Po to žiūriu, kad šparagai :)
AtsakytiPanaikintiO man kaip tik pats priimtiniausias pavadinimas:)
AtsakytiPanaikintiLabai mėgstu laidą "Das Perfekte Dinner", iš ten ir tas pavadinimas prilipo... :) Gaila senai tą laidą beteko matyti:/
O as zinok Ausra kazkaip visada suku galva kaip juos teisingai pavadinti :) kartais smidrais, kartais sparagais uzvadinu... sykart tikrai vokiska varijanat pasirinkau...
AtsakytiPanaikintiOna o tu ziuri "Das perfekte Diner" ? man is pradziu labai patiko ta laida, kiekviena serija ziurejau bet is tikruju nieko taip ir neisbandziau is rodytu receptu... o dabar ir pati laida pabodo :(
Jei nebuciau perskaiciusi komentaru taip ir nesuprasciau kas cia per spargeliai :)))
AtsakytiPanaikintiŽiūrėdavau ankščiau, kai UK buvom nusipirkę vokiškų kanalų, bet paskui nebeteko matyt tos laidos. Šiaip aptikau anglišką analogą, bet man vokiškas daug mielesnis. Nors aš irgi nieko nepagaminau iš tos laidos, bet vistiek labai įdomu būdavo:)(o ypatingai promi dinner:)
AtsakytiPanaikintimatai, o man labiausiai patinka kai rodo kaip jie gyvena, kaip maista pateikia, kokie irankiai ir t.t. :) mano mb sako, tau ko gero laidos reiktu "taip as gyvenu" :DD
AtsakytiPanaikintiTaip, taip, mane irgi ne ką mažiau nei maistas visa kita dalis domino:D
AtsakytiPanaikintiO jūs gyvenat Vokietijoje? Kaip ši šalis?:) Mane labai domina žalias faršas. Įdomu, ar įmanoma Lietuvoje pasidaryti tokio žalio faršo. Iš kokios dalies jis malamas? Bijau užsikrėsti salmonele.:)
Aha, as gyvenu Vokietijoj jau virs 11 metu ... laikas greiciau bega,nei speju skaiciuoti :) man patinka, yra kaip ir kiekvienoj saly minusu ir pliusu, bet pakolkas man cia gerai ;)
AtsakytiPanaikintias zinok farsa malu is visko: vistienai imu dazniausiai kulseliu & kumpeliu mesa, kiaulienos sprandine ir pan. Na paziurek ,kad nebutu pati brangiausia mesa, vistiek gi susimala ;) o del visokiu salmoneliu nesuku galvos, nes gi vistiek jis kepamas ar verdamas. Bet dabar man rodos tu turi omeny tokia farsa , kai cia tiesiai zalia tepa ant duonos? jei apie ta, tai manau jog is laaaaabai sviezios mesos malamas, kartu su svogunais ir paprieskoniuojama. mama toki mano irgi LT darydavo.