Grange kaip ir sakiau, prisikalbinau mb eiti alyvu "parsinesti" ! Jau kaip kvepia namai :) o prie ju ir lengvo varskes pyrago uzsinorejau, galvojau dar ir sokolado issilydyti...bet pataupiau kalorijas :) Varskes apkepui- pyragui reikia ( 18cm formai):
500 g varskes
1 pakelio vanilinio pudingo milteliu skirtu virimui
100 g cukraus
3 kiausiniu
200 ml pieno
ziupsnelio druskos
Visus produktus susimaisyti mikseriu i vienalyte mase, pilti i kepimo forma ir pasauti i ikaitinta 180° orkaite ~ 1val, kol mase bus tvirta. Leisti praausti ir skanauti. Labai tinka sokolado padazas prie jo, jei aisku ne taip velai juo megaujamasi ;)
Saltinis : cia
o pudingo išvirti nereikia? :) tiesiog tuos miltelius taip pilti?
AtsakytiPanaikintiTaip, teisingai supratote. Tiesog suberti miltelius ir ismaisyti ;)
AtsakytiPanaikintigerai, tetrūksta tik varškės ir reiks lėkti bandyti :)
AtsakytiPanaikintiot... jau kvepia... pavydziu :D reiks ir man kombinuot, kol dar nenuzidejo :d
AtsakytiPanaikintio receptas ir geras, ir pyragas atrodo lengvas ir skanus :) pabandysiu, kai varskes turesiu..
na laukiu mergaites jusu atsiliepimu tada ;)
AtsakytiPanaikintiApkepas toks gražus, kad jau apkepu tikrai liežuvis nesiverčia vadinti :)) Tikras gražuolis ir skanuolis, mmm... Būtinų būtiniausiai kepsiu, pažadu :) Kai tik atgausiu virtuvę kada nors... :(
AtsakytiPanaikintiAstute, o kas tavo virtuvei atsitiko ? nauja issirengineji?
AtsakytiPanaikintiapkepo paskutini gabaliuka siandien i darba issidejau, tai atsipalaiduodama suvalgysiu ;)na nebent uzsukti nori :)
Gal galit pasakyti kiek gramų pudingo miltelių yra viename pakelyje?
AtsakytiPanaikintina dabar nesu namie, bet man rodos 38 g ;)
AtsakytiPanaikintitikrai skanu, man patiko, bet jis gavosi tokios skystos konsistencijos, kad visos įbertos razinos (man apkepas su varške, bet be razinų - ne apkepas) nusėdo ant dugno :)
AtsakytiPanaikintidziugu, kad patiko. Bet zinai skysta konsistencija tiktai pilant i skarda, o veliau gi sutirsteja hm... gal kita karta tu razinas miltuos apvoliok pries sudedant i varske ;)
AtsakytiPanaikintiGaminau ir aš šį apkepuką. Labai skanu, tikras jau pyragas, nebe apkepas :) Tiesa, dėjau vyšnių ant dugno :) Beje, aguonele, kokį fotiką naudoji? labai 'gardžios' nuotraukos gaunasi :)
AtsakytiPanaikintiZivile koks puikus derinys su vysniomis!
AtsakytiPanaikintiAs naudojuos veidrodiniu canon eos450 ;) aciu uz nuotrauku ivertinima. Viska darau ant greicio ir jei kas ivertina tai dar smagiau :)
Skanutėlis... :) Įdėjau dar džiovintų mėlynių, tai gavosi su malonia rūgštele. Ačiū už skanų receptą :)
AtsakytiPanaikintio ar tinka vysninis pudingas?:)
AtsakytiPanaikintiPudingas yra skonio reikalas. Jei Jums skanu vyšninis ir netrukdys rausva spalva, tai kodėl ne ;)
AtsakytiPanaikintiKepant kvapas malonus, skonis nieko ypatingo, o ir iskilo vos per 2 cm. Tad antra karta jau nebekepciau
AtsakytiPanaikintiNa taip, nieko ypatingo: tiesiog varškės apkepas vanilinio skonio :) Skonio reikalas. Kiek man pakilo, negaliu pasakyti, nes jau seniai kepiau.
AtsakytiPanaikintiKepiau si apkepa pyraga, tai gavosi tikrai labai skanus, visiems labai patiko, skonis gavosi labai panasus i pudingo. Tik gal vos vos noretusi sausesnio, tai gal pabandysiu kita karta kepti su 30 ml maziau pieno :) Kepti tai tikrai tvarkingai iskilo :)
AtsakytiPanaikintiNu labai skanus ir iskilo gerai ir sukrito veliau(kaip visada:)). kazi ka darau ne taip ,kad tokie apkepai ,pyragai sukrenta?
AtsakytiPanaikintiSonata: kad varškės pyragai sukrenta, tai yra labai normalu ;)
AtsakytiPanaikintiMerginos labai džiaugiuos, kad kepat ir patinka! Ačiū Jums už atsiliepimus!!!