2010 m. balandžio 27 d., antradienis

Isukta vistienos krutinele

Burnoje tirpstanti vistiena... jau tokia šilkine ir skani, jog galeciau ir vel raitotis rankoves ir eiti ja kepti :) Aisku neiseis, nes sedziu darbe :DD Sia primirsta ideja primine Elena , tik as pasikoregavau pagal save aisku. Taigi 2 asmenims as emiau:

2 vistienos krutineles

pakeli bacon juosteliu ( 6 ar 7 buvo, nepamenu)

5 sauleje dziovintus ir aliejuje marinuotus pomidorus

druskos, pipiru, 2 skilteles cesnako

Garnyrui: bulvikes bei juodas alyvuoges

Vistienos krutineles susipjaustyti i 6 juosteles. Na pas mane nemazos krutineles buvo! Jas padruskinti lengvai!!!! papipirinti ir uzspaudus cesnako leisti kelias val pasimarinuoti. Dziovintus pomidorus deti i blenderi ir susmulkinti, tada jais itrinti gerai vistienos juosteles. bacono juostele apvynioti vistiena ir deti i kepimo inda. As viska aplasinau dar 1 a.s. aliejaus nuo dziovintu pomidoru ir pasoviau i ikaitinta 180° orkaite 30 min. Kadangi pas mane nekepa virsus, tai nelabai apskrudo :( skoniui nepakenke, tik vaizdui ;)

Valgem su bulvikemis ir juodomis alyvuogemis. Man kaip patiko sis derinys, kad nigaliu... pries patiekdama viska apsilaisciau dar issiskyrusiomis bekepant sultimis...

7 komentarai:

  1. Na tikrai nebloga idėja. Pas mus gi būna pirkt mažoji (vidinė) vištienos file, tokios siauros juostelės. Ir manau, kad ant grotelių lauke būtų liuks. Viskas, bandysim! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aguonele, nezinau ar matei pas mane si varianta - labai panasu, bekonas, vistiena, dz.pomidorai tik dar zaliasis pesto ir suvyniota viskas atvirksciai :)
    http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/vistienos-patiekalai/vistienos-suktinukai-su-zaliuoju-pesto.html
    jei patiko sis variantas turetu patikti ir maniskis ;)
    O apvyniota bekonu vistiena labai skani, neissauseja!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aha Ausra, pas mus irgi buna pirkti tu juosteliu, man net labai jos patinka!tik sykart neradau. As karta krutinele idariau su varske & dziovintais pomidorais, apsukau bacon juostele ir grilinau. Nu skanu buvo ;)

    Neringa buvau praleidus tavo posta... ne, kitaip pasakysiu, per grazios nuotraukos yra tavo tu suktinuku ir man atrodo jog neiveiksiu tokio meno pati :) bet ideja tikrai gera ir butinai isbandysiu ir atvirkstini varijanta!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Noriu noriu noriu :) :) :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Linute, tiek daug nori :DDD ryt begi i parduotuve, dasiperki ko reikia ir gamini gryzus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aguonele, nieko sudetingo ten nera, isbandyk, tikrai pagaminsi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. kur galima nusipirkti tu zaliu bacon juosteliu? ir.kokiame skyriuje ieskoti?

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails