Galiu sau drąsiai leisti palyginti šį troškinį su seniau gamintu. Ir jei sau leisčiau įvertinti juos, tai šiam skirčiau tik 4 o kitam visus 10 balų :) Nežinau, šis manęs visai nesužavėjo. Gal tai skonio reikalas, o gal aš J.Oliver receptų dar neperpratus....
Jei kas susigundys jį darytis, tad prašau ir receptas:
500 g jautienos mėsytės skirtos troškinimui ir pjaustytos didesniais gabaliukais
500 ml tamsaus alaus
3 lauro lapelių
2 saliero stiebelių (aš dėjau petražolės šaknį)
2 svogūnų
2 morkų
1 su kaupu v.š. miltų
skardinės kapotų pomidorų
Orkaitę įsijungti 180°.
Į troškinimui skirtą puodą pilti kelis lašelius alyvuogių aliejaus ir jame apkepti smulkintus svogūnus, salierą bei morkas. Kepinti geras 5 min. Tada dėti mėsytę, užbarstyti viską miltais ir pamaišyti. Supilti alų, pomidorus, įberti 1 a.š. jūros druskos bei paskaninti grūstais pipirais. Viską užvirti, įdėti lauro lapus ir uždengus pašauti 3 val troškintis. Likusias 30 min troškinti atidengus puodą . Skanaus!
Šaltinis: žurnalas "Jamie" Nr.04.2011
Reiškia reikia gaminti aną troškinį :)
AtsakytiPanaikintiAha, anas laaaaabai skanus ;)
AtsakytiPanaikinti