![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMoxW178OZg7mIrrecHqOV4_YImnguzoZ1r9dc2Odns-eRG55rU4vVOzc7t5mcNAQeubo6Uuu-E8kAE_6zjdokjawA4SqbEPyQVd4-Ic-uSDTK6TYJyocv-4Fp7g7ajZJy6_ANjTc247o/s400/Soti+geltoniu+zirniu+sriuba.jpg)
Taigi as naudojau:
1 morka, 1 didele bulve, 2 cesnako skilteles, 1 maza svoguna
saliero lapkocio stieba, saujele salto rukymo lasinuku, gabaliuka chorizo desros,
puse stiklines geltonu zirniu ( vel gi tu, kuriu nereikia per nakti mirkyti ;)
2 saukstus sviesto
sultinio
Darzoves susismulkinti. Jas su cesnaku, lasinukais ,desra bei sviestu deti i puoda ir vis maisant troskinti apie 5 min. Suberti zirnelius ir uzpylus karstu sultiniu uzdengti puoda ir virti ~ 40 min. Na tol, kol zirneliai isverda. Paskaninti petrazolemis, jei truksta druska ir pipirais. Skanaus !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą