megiamu makaronu
triuso mesos ( isskyrus nugara)
didelio svoguno
~ 50 g salto rukymo sonines
dideles morkos
pora saukstu mascarpones
cesnako, stiklines sultinio
pipiru, druskos
Svoguna supjaustyti plonai bei morka taip pat mazais kubeliais.
Svoguna, morka bei sonine sudeti i keptuve ir kepti saukste alyvuogiu aliejaus ant silpnos ugnies ~ 5 min. Isimti ir atsideti i sona. I keptuve sudeti mazais gabaleliais pjaustyta triusi, deti sauksta sviesto ir viska gerai apkepti ,pabarstyti druska bei pipirais. Atgal sudeti prie triusio mesytes pries tai pakeptas darzoves, ispausti pora skilteliu cesnako ir uzpilti sultiniu. Troskinti neuzdengus ant silnos ugnies ~ 40 min, kol vandenuko beveik nebeliks. ( Vis paragaujant ar jau mesyte issitusinus ), tada sudeti mascarpone ir dar pora min patroskinti. Paskaninti bei iberti sviezios petrazoles ir sumaisius su isvirtais makaronais patiekti ;)
P.S. isbandziau pirma karta makaronus dazytus spinatais ir pomidorais. Pasaka jie ! Kaina atbaidanti bet tikrai verta paragauti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą