2009 m. gruodžio 27 d., sekmadienis

Kepta triusio file

Reikes :

3 triusio nugareliu ( file)

keliu plonu juosteliu lasinuku

prieskoniu, rozmarino sakeles, keliu skilteliu cesnako

truputi balto vyno, 1 a.s. grudetu garstyciu, grietineles


Triusio mesyte paprieskoniuoti ir suvynioti i lasinuku juosteles. Viska apkepinti is visu pusiu ant laselio alyvuogiu aliejaus ar skysto sviesto, kol lasinukai grazia spalva igaus. Tada sudeti viska i kepimo inda, priglausti rozmarino sakele bei cesnako skilteles :

Pasauti i ikaitinta orkaite ~ 25-30 min,kad mesyte iskeptu. Susidariusi skysti supilti i padaza.

Padaza dariau is akies: sauksta miltu maisydama sluotele pakepiau ir uzgesinau viska trupuciu balto vyno. Ipyliau sultinio bei grietineles, dejau garstyciu ir viska leidau dar kelias min pavirti.Kepimo metu issiskyrusias sultis supyliau i padaza, kurios dave labai skanu skoni. Reikia vis ziureti, ko dar truksta ir paskaninti. Skanaus !

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Related Posts with Thumbnails