250 g farso
3 v.s. dziuveseliu
100 g varskes
1 mazo kiausinio
1 a.s. garstyciu
40 g graikisku riesutu
1 mazo svoguno
druskos, pipiru, prieskoniu tardiciniams kotletams
Svoguna pasikepinti kol suminkstes, graikiskus riesutus susismulkinti.
I turima farsa (as turejau vistienos bei imaisiau kiaulienos truputi) musti kiausini, deti dziuveselius, garstycias, pravesusi svoguna, varske ir riesutus. Gerai ismaisyti,, paskaninti. Slapiomis rankomis suformuoti graikisko riesuto dydzio kotletukus ir kepti gerai ikaitusioje keptuveje arba orkaiteje kol graziai paruduos.
P.S.labai skanus ir labai minksti kotletukai, mes valgem su baltu padazu.
Va situos, tai tikrai ismeginsiu :)
AtsakytiPanaikintiSekmes isbandant :)
AtsakytiPanaikintiNa ponia, Aguonele, vaizdeliai cia pas tamsta pritrenkiantys!:)Reiks i kursus man prasytis, kaip valgi gaminti ir fotografuoti.Saunuole!!!
AtsakytiPanaikintias dar tik panele : ))) oi aciu Srove, bet man iki tavo sedevru dar toli !!!bet zinok laukiu nesulaukiu kada galesiu gyvai tavo meninius gaminius isbandyti ;)
AtsakytiPanaikintikažkada ir aš tokius kepiau.Tik aš ne į faršą riešutus ir virtą kiaušinį maišiau ,o įdariau pačius kotletukus :)
AtsakytiPanaikintiaha, toks varijantas ir gerai skamba. Bus isbandyta kai uzeis noras ant kotletu ;)
AtsakytiPanaikinti