2009 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Apelsininis pyragas


Reikes:

120 g minksto sviesto

100 g cukraus

2 kiausiniu

60 g maltu migdolo riesutu

60 g miltu

1 pak. kepimo milteliu  (~15g)

1 apelsino sulciu & zieveles


Sviesta isplakti su cukrumi, viena po kito imaisant kiausinius. Supilti migdolus, isijoti miltus maisytus su kepimo milteliais. Atsargiai uzmaisyti tesla. Apelsino sultis bei zievele imaisyti i tesla.

Gauta mase deti i kepimo forma ( geriausiai tinka, kur eina isimti dugna 24 cm skersmens) ir pasauti i ikaitinta 180° orkaite ~30 min, vis paziurint dantu krapstuku ar jau iskepe .Atausinti ir ragauti :)


4 komentarai:

  1. Aguonele, maltu migdolu, t.y. sumaltu i miltus, ar tiesiog pasmulkintu? Itariu, kad malti iki miltu konsistencijos reikia, nes labai mazai miltu dedama... Ane?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha, teisingai supratai AJ, maltu iki miltu ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. o kaip manot jei vietoj migdolu idesiu kokoso drozliu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, net negaliu pasakyti. Pati mazai naudoju kokosiu drozliu, tai man labai sunku spresti. Bandykit ;)

      Panaikinti

Related Posts with Thumbnails