![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJxUTfJYOp5HGAVIVohI4DJce7SNT8_XadXTqooSOAYJ2OlZyrRp2w00qaB60QppxIpSdd4bamzyjuevBQqhWYRgBGnT21ndTkH8ecfPnrtcJoc2D_79QMFnJ_AsH3ws4IIi-nWH54hyw/s400/apelsinu+pyragas+Bollis.jpg)
Reikes:
120 g minksto sviesto
100 g cukraus
2 kiausiniu
60 g maltu migdolo riesutu
60 g miltu
1 pak. kepimo milteliu (~15g)
1 apelsino sulciu & zieveles
Sviesta isplakti su cukrumi, viena po kito imaisant kiausinius. Supilti migdolus, isijoti miltus maisytus su kepimo milteliais. Atsargiai uzmaisyti tesla. Apelsino sultis bei zievele imaisyti i tesla.
Gauta mase deti i kepimo forma ( geriausiai tinka, kur eina isimti dugna 24 cm skersmens) ir pasauti i ikaitinta 180° orkaite ~30 min, vis paziurint dantu krapstuku ar jau iskepe .Atausinti ir ragauti :)
Aguonele, maltu migdolu, t.y. sumaltu i miltus, ar tiesiog pasmulkintu? Itariu, kad malti iki miltu konsistencijos reikia, nes labai mazai miltu dedama... Ane?
AtsakytiPanaikintiAha, teisingai supratai AJ, maltu iki miltu ;)
AtsakytiPanaikintio kaip manot jei vietoj migdolu idesiu kokoso drozliu
AtsakytiPanaikintiOi, net negaliu pasakyti. Pati mazai naudoju kokosiu drozliu, tai man labai sunku spresti. Bandykit ;)
Panaikinti