2011 m. vasario 9 d., trečiadienis

Vištienos kumpeliai apvalkale

Šiaip troškindavau panašiai tokią vištieną visada puode. Pamačiau pas Iloną tokį varijantą ir susigundžiau. Taigi: skirtumo nėra kur troškinti ar puode ar orkaitėj, rezultatas tas pats. Būtinai reikia tik morkų ir česnako nepamiršti! Aš ėmiau 8 vištienos kumpelius, kuriuos padruskinau, papipirinau, užbarsčiau vištienos prieskoniais,įspaudžiau česnako bei uždėjus 1 a.š. majonezo pamarinavau 30 min. 

Išsiplakiau kiaušinį, kitame dubenėlyje įsibėriau krakmolo. Keptuvėje įsikaitinau sviestą ir sudėjau vištieną kurią prieš tai pamirkiau kiaušiny bei krakmole. Kai vištiena įgavo gražią spalvą, sudėjau ant jos 2 griežinėliais pjaustytas morkas bei smulkinta česnaka, užpyliau verdančiu vandeniu kad iki pusės apsemptų kumpelius. Taip pat įpyliau ir grietinėlės. Paskaninau ir uždengus troškinau 180° ~40 min. Skanaus!

4 komentarai:

  1. Labai vykęs receptukas, kai nori greitai ir skaniai :) AČIŪ. Ilonai taip pat :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. aaa..sedziu be zadooo,tik daba radauuu,tavo foto kokiossss,rodos visai kitas patiekalas...morku ryskumas tiesiog aki rezia :)
    aciu tau uz pasitikejima :)
    super!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ilonėle, aš net labai pasitikiu. Aš pagrinde pas tave tik idėjų ir semiuos :) Ta konservatyvi lietuvė geriausią blogą turi!!!!!!!!!!! :DD

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu man tai nebuvo taip greitai, nes vien troškinau gerą valandą. Skanu :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails