Ilona jau šitą ir esu nusiziūrėjus :DD Tu nepergyvenk, aš kažkada viską tavo išbandysiu :) Bet galvoju jog dar kokių kitų varijantų pasirinkti norėčiau ;)
Aš dažniausiai darau su vištiena, kukurūzais. Praktiškai taip kaip pas Eglę Žaidimų aikštelėje aprašyta. Kažkada dariau ir prabangesnę versiją iš 16 ingredientų, su vynų, daug žalumynų, bet kadangi jis ne ypač fotogeniškas - liko nenufotografuotas...
Beje skiriu tau stilingiausio tinklaraščio apdovanojimią :) http://gpmagija.blogspot.com/2011/02/astrus-sukuciai.html
Esu bandžiusi vieną žiauriai skanų, bet jis ne iš faršo, o jautienos gabaliukų (kas man dar labiau patinka) ir paruošimas orkaitėje gana ilgai užtrunka (bet tik laukti reikia). Nori? :)
Man labai skanūs Eglės iš Žaidimų aikštelės ir Beatos iš pirmosios jos knygos - su kakava ir raudonuoju vynu. Dabar lauksiu trečiojo, nes tikiu, kad Tavasis bus geras :)
Indre gal gali įmesti nuorodą į Eglės čiliaką ;) Ir ačiū ačiū labai už tokį įvertinimą!!! :*
Vilma mestelk ir tu prašau. Užsikabliavau dabar ir manau jog visus varijantus bandysiu ir spręsiu kuris pats pačiausias ;) Bet tu nemanai jog su gabaliukais tai jau kaip ir guliašas yra?
Fausta: o pasirodo aš ir pati esu darius čili troškinį :o http://aguonele.blogspot.com/2010/01/chili-con-carne.html tik aš kvailelė vok.psl ieškau kaip čili troškinio ir nieko nerandu, o jie čia kaip čili con carne užvadinti :))
Nežinau, mano knygoje jis pavadintas chili con carne. Toje pačioje yra ir guliašas, bet jis jau pavadintas goulash ir kitaip gaminasi, su kitais priedais ir prieskoniais. O ir šiaip kiek googlinejau, ne visi chili iš faršo. :-)
Aguonėle, dar vienas nefotogeniškas, bet labai skanus čilės receptas: http://segebute.blogspot.com/2011/02/grybu-sriuba-su-cile.html Kol kas neturiu geros nuotraukos. Žaviuosi autentišką Meksikos virtuvę, o ne tuo, kas peteikiama greito maisto užeigose ir vadiname "čile".
Aš irgi noriu - tokio meksikietiško tipo.
AtsakytiPanaikintiprasom :)
AtsakytiPanaikintivisai negeda pasiulyti,nes laabai skanu :)
http://skanusgyvenimas.blogspot.com/2010/11/cilli-troskinys.html
Ilona jau šitą ir esu nusiziūrėjus :DD Tu nepergyvenk, aš kažkada viską tavo išbandysiu :)
AtsakytiPanaikintiBet galvoju jog dar kokių kitų varijantų pasirinkti norėčiau ;)
Aš dažniausiai darau su vištiena, kukurūzais. Praktiškai taip kaip pas Eglę Žaidimų aikštelėje aprašyta. Kažkada dariau ir prabangesnę versiją iš 16 ingredientų, su vynų, daug žalumynų, bet kadangi jis ne ypač fotogeniškas - liko nenufotografuotas...
AtsakytiPanaikintiBeje skiriu tau stilingiausio tinklaraščio apdovanojimią :) http://gpmagija.blogspot.com/2011/02/astrus-sukuciai.html
Esu bandžiusi vieną žiauriai skanų, bet jis ne iš faršo, o jautienos gabaliukų (kas man dar labiau patinka) ir paruošimas orkaitėje gana ilgai užtrunka (bet tik laukti reikia). Nori? :)
AtsakytiPanaikintiMan labai skanūs Eglės iš Žaidimų aikštelės ir Beatos iš pirmosios jos knygos - su kakava ir raudonuoju vynu.
AtsakytiPanaikintiDabar lauksiu trečiojo, nes tikiu, kad Tavasis bus geras :)
Indre gal gali įmesti nuorodą į Eglės čiliaką ;) Ir ačiū ačiū labai už tokį įvertinimą!!! :*
AtsakytiPanaikintiVilma mestelk ir tu prašau. Užsikabliavau dabar ir manau jog visus varijantus bandysiu ir spręsiu kuris pats pačiausias ;) Bet tu nemanai jog su gabaliukais tai jau kaip ir guliašas yra?
Fausta: o pasirodo aš ir pati esu darius čili troškinį :o
http://aguonele.blogspot.com/2010/01/chili-con-carne.html
tik aš kvailelė vok.psl ieškau kaip čili troškinio ir nieko nerandu, o jie čia kaip čili con carne užvadinti :))
Nežinau, mano knygoje jis pavadintas chili con carne. Toje pačioje yra ir guliašas, bet jis jau pavadintas goulash ir kitaip gaminasi, su kitais priedais ir prieskoniais.
AtsakytiPanaikintiO ir šiaip kiek googlinejau, ne visi chili iš faršo. :-)
Na noriu noriu jo vistiek :)
AtsakytiPanaikintimąstau gal čia ir ta proga atėjo, kad pagaliau nusipirksiu špižinį puodą jei sakai kad jį ilgai ir nuobodžiai orkaitėj gaminti reikia ...hm..
AtsakytiPanaikintiVilma, o kaip vadinasi tavo knyga?
AtsakytiPanaikintiVilma uhu... noriu recepto, sakyk kur ji man rasti :* jau planuoju savaitgali daryti bet nezinau nuo ko pradeti :))
AtsakytiPanaikintiNegėda pasiūlyti ir man, patinka visiems be išimties itin aštraus maisto mėgėjams:
AtsakytiPanaikintihttp://www.zaidimuaikstele.lt/2009/11/cili-troskinys-ligoniams-ir-astriu.html
tik perspėju, kad tikrai labai labai labai aštru :)
Ačiū Egle, jau girdėjau apie tavo šį troškinuką. Išgyrė tad išbandyti yra privalu ;)
AtsakytiPanaikintiP.S. nu tu ir ankstyva :o
;D Man įprasta :) Daug darbų nudirbu, kol visi miega ;)
AtsakytiPanaikintigero troškinio ir neišsideginkit burnų :)
Aguonėle, dar vienas nefotogeniškas, bet labai skanus čilės receptas: http://segebute.blogspot.com/2011/02/grybu-sriuba-su-cile.html
AtsakytiPanaikintiKol kas neturiu geros nuotraukos. Žaviuosi autentišką Meksikos virtuvę, o ne tuo, kas peteikiama greito maisto užeigose ir vadiname "čile".