2012 m. balandžio 16 d., pirmadienis

Desertas su rabarbarais

Jau pas mus yra rabarbarų! Vakar po vakarienės mėgavomės puikiu desertu su jais ♥ Kadangi orkaitė šilta buvo, 4 rabarbarų stiebeliai balkone laukia suvartojami, tai ir sumasčiau taip padaryti. 
1 asmeniui ėmiau po rabarbaro stiebelį, kurį nulupus supjausčiau taip, kad tilptų į indelį. Tada užviriau 1/2 puodelio vandens su išgremžta vanilės ankštimi (ankštį taip pat viriau), šiek tiek cinamono, 2 gvazdikėliais, cukrumi , apelsinų likeriu ir kelias min dar pavirinau. Perkošiau ir supilsčiau į indelius .

Indelius uždengiau ir pašoviau į 180° ~30 min. Atidengiau ir dar kelias min pakepiau, kad skysčiai nugaruotų ;)
Valgėme su ledų kamuoliu ir jie taip greitai dingo!!!!!

3 komentarai:

  1. Oho, pas jus jau yra rabarbarų :) Labai ir aš jų laukiu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. patyze (virti ar troskinti) rabarbarai man labai skanu! atrodo gardziai.

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails