Toks lengvas bet skanus patiekalas...bent man. MB kažkaip negali susidraugauti su kiaulienos file (: Na o pasigaminti tai nėra kas: mėsytę pasiprieskoniuoti kaip širdis geidžia, apkepti iš visų pusių iki gražaus rudumo ( užtruks max 5 min.), apvolioti gerai sezamuose ir sudėjus į kepimo indą pašauti į įkaitintą 180° orkaitę 15-20 min. Aš ar iškepę tikrinau termometru...mėsytės viduj turi būti 60°-62°. Iškepusią įvynioti į kepimo foliją ir palaikyti kelias min, kad sultys tolygiai pasiskleistų. Patiekti su kuo širdis geidžia. Skanaus!
mmmm niammmm :)atrodo nuostabiai :)
AtsakytiPanaikintiKaip skaniai atrodo - o dar tos bulvės apskrudusios šalia, mmm...
AtsakytiPanaikintiKiaulienos filė - tai išpjova ar tas liaudiškai vadinamas karbonadas?
Aciu merginos. Fausta, cia ispjova...tik as susimaisius file pavadinau(kaip pas mus iprasta).
AtsakytiPanaikintiJi turbūt šalta labai skani - dievinu šaltą mėsą :)
AtsakytiPanaikinti