2011 m. birželio 15 d., trečiadienis

Kiaulienos filė (išpjova) sezame

Toks lengvas bet skanus patiekalas...bent man. MB kažkaip negali susidraugauti su kiaulienos file (: Na o pasigaminti tai nėra kas: mėsytę pasiprieskoniuoti kaip širdis geidžia, apkepti iš visų pusių iki gražaus rudumo ( užtruks max 5 min.), apvolioti gerai sezamuose ir sudėjus į kepimo indą pašauti į įkaitintą 180° orkaitę 15-20 min. Aš ar iškepę tikrinau termometru...mėsytės viduj turi būti 60°-62°. Iškepusią įvynioti į kepimo foliją ir palaikyti kelias min, kad sultys tolygiai pasiskleistų. Patiekti su kuo širdis geidžia. Skanaus!

4 komentarai:

  1. mmmm niammmm :)atrodo nuostabiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip skaniai atrodo - o dar tos bulvės apskrudusios šalia, mmm...
    Kiaulienos filė - tai išpjova ar tas liaudiškai vadinamas karbonadas?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aciu merginos. Fausta, cia ispjova...tik as susimaisius file pavadinau(kaip pas mus iprasta).

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ji turbūt šalta labai skani - dievinu šaltą mėsą :)

    AtsakytiPanaikinti

Related Posts with Thumbnails