Nefotogeniški, bet be galo skanūs! O jiems pasidaryti reikia:
vištienos kumpelių
tepamo sūrelio
rukolos salotų
pakepintų kedro riešutų
parmos kumpelio
druskos, pipirų
Aptepimui: aliejaus, česnako skiltelės, medaus, citrinos sulčių
Pasidarykime įdarą: viską susidėti į blenderį/smulkintuvą (salotą, riešutus bei tepamą sūrelį) ir sutrinti :) Paskaninti druska bei pipirais. Tikslių proporcijų neturiu, nes ėmiau iš akies pagal vištienos kiekį.
Vištienos kumpelius kiek pamušti įsidėjus tarp maistinės plėvelės. Lengvai padruskinti bei pipirinti. Dėti kumpelio bei šaukštą gautos rukolos masės, kurią tolygiai paskleisti. Susukti ir gerai siūlais surišti.
Keptuvėje įsikaitinti maišytą sviestą su alyvuogių aliejumi ir apkepti gerai miltuose išvoliotus suktinukus. Dėti į karščiui atsparų indą ir aptepti mišiniu iš aliejaus, česnako, medaus bei citrinos sulčių. Pašauti į iki 200° įkaitintą orkaitę 20-25 min. Skanaus!
Man tai net labaii fotogeniski, apetita zadinanti nuotrauka, kol nepabandziau tai tik galiu isivajzduoti kaip cia skanu!
AtsakytiPanaikintiNu tu labai tolerantiska vadinas, bijai teisybe sakyti :) hihihi...
AtsakytiPanaikintiLabai skaniai atrodo. Vištiena iš vis man pati geriausia mėsa - su viskuo tinka, sugadinti galima tik druskos padauginus ir visad skanu. Šis receptėlis - super, imu, rašausi, varijuosiu
AtsakytiPanaikinti:)
mmm kaip cia skanu, jau vien kedro riešutai yra tooooks geris ;)
AtsakytiPanaikintiLabai, labai skaniai atrodo!!! O ir rucola auga darže, būtinai išbandysiu:) Ačiū!
AtsakytiPanaikintiDaiva
Indre: ačiū :* man irgi vištiena nr.1 :) Labiau kulšelių mėsą nei krūtinėlę naudoju, ji sultingesnė.
AtsakytiPanaikintiDalija: man kedro riešutai irgi gėris ♥
Daivute: ačiū ačiū!!! bandyk, o dar su sava rucola ♥♥ (nusipelnė dviejų širdelių :))
Išbandėme šeštadienio pietums :) labai patiko!
AtsakytiPanaikintiLabai skanūs! Ačiū už puikų recept:)
AtsakytiPanaikintiDžiugu girdėti merginos!
AtsakytiPanaikinti