![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoJ-gnu2y3MoHG8kMaiDvwYb7LHea6a5WSBB43ZkKrK94icYqYL5VBZOKVOPa9qWF8CWT6ogEilXvnTVK4yPtZiQqRgU1XKSmgGBtGPEcicsm0W0iiVyFu64LS2um0zvH9cgagPdQPAPCi/s400/Zuvies+apkepas.....jpg)
Lengva mūsų vakarykštė vakarienė... prieš išvykstant pas italą deserto :p
Mums net labai patiko! O dariau taip:
Bulves labai plonai susipjausčiau. Kepimo formelę pašlaksčiau alyvuogių aliejumi (galima šiaip ir sviestu įtrinti), sudėjau bulvikes ir paskaninau druska, pipirais, užpyliau čiut grietinėle:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOGYzQUFhhWT2XGFkZfwb411fnWPx7bMd_rBbUzqV5HuswoyGkHwVNFFt4pQNCkHenLsHc8R8Ed3o6eLMFhLiFKG-yxOsr_0Oi6kOt7WMi6Nr94x5lwuA633ZStB752eOZBz3TLQCxcv2i/s400/Zuvies+apkepas..jpg)
Ant jos sudėlioti vėl bulvikes, kurias paskaninti druska ir pipirais reikia. Užšlaksčius alyvuogių aliejumi pašauti į įkaitintą 180°orkaitę pirma 20 - 25min.
Tada užtarkuoti parmezano sūrio ir kepti toliau, kol bulvikės iškepę bus. Aš karta aplaisčiau išsiskyrusiais skysčiais. Puiku!Skanaus!
This looks delicious!
AtsakytiPanaikintiAguonėle, o bulves čia dėt apvirtas šiek tiek ar visiškai žalias?
AtsakytiPanaikintiČia dėjau žalias bulves, kurias labai labai plonai supjausčiau ;)
AtsakytiPanaikinti