Vakar valgėm spagečius :) Šitaip darau gan dažnai, tik kažkaip dar niekada į blogą neįdėjau... hihi... pasitaiko :) Iš tikrųjų gi man liko mascarponės nuo šokoladinio vyniotinio, tai kaip sykis proga ją sunaudoti buvo. O jiems reikia (rašau proporcijas apytiksliai 2 žmonėms):
1 svogūno
pusės indelio mascarponės (~125 g)
pakelio šaltai rūkytos šoninės (~150g)
~100-150g grietinėlės
druskos, pipirų
spaghetti makaronų
Svoguną pakepinti šlakelyje sviesto iki skaidrumo. Tada sudėti pjaustytą šoninę ir kepinti iki gražios spalvos. Supilti grietinėlę ir sudėti mascarponę. Pakaitinti maišant kol pasidarys vienalytė masė. Paskaninti druska bei pipirais, aš dar įmaišiau šviežių svogūno laiškų.
Makaronus išsivirti, nuvarvinti (gali likti čiut vandens) ir sumaišyti su padažu. Vsio...valgom :) Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą