Labai skanus patiekalas! Labai dera prie ryžių. Vietoj vištienos faršo galite dėti kiaulienos faršą,kaip kad org. recepte pas Sonatiną ;) Aš ėmiau:
500 g vištienos faršo
1 pakelį šaldytų šparaginių pupelių (400 g)
2 morkas
3 skilteles česnako
4 v.š. hoisin padažo
2 a.š. krakmolo
1/2 a.š. cukraus
1/2 a.š. džiovinto čili pipiro (kadangi čia pačios džiovinti, tai jau labai aštrūs. Dėlto jų kiekį reikia jau pagal savo skonį ir turimų pipirų aštrumą pasikoreguoti)
5 a.š. sojos padažo
druskos, pipirų
Vištienos faršą susimaišyti su krakmolu, druska bei pipirais.
Šparagines pupeles nusivirti pora min, bet kad liktų dar traškios ir nuvarvinti.
Keptuvėje gerai įkaitinti šlakelį alyvuogių aliejaus. Sudėti faršą, plonais griežinėliais pjaustytas morkas ir įspaudus česnaką kepinti kol mėsytė nebus raudona. Sudėti šparagines pupeles ir dar kelias min pakepinti.
Hoisin padažą susimaišyti su soja, cukrumi, čili pipiriuku ir supilti į keptuvę. Nuolat maišant pakepinti pora min. Paskaninti jei dar reikia ir patiekti prie ryžių. Skanaus! P.S. gaunas tikrai daaaaug!
Sugundei.. reikes isitraukt i sarasa vistiena ir sparagines pupeles :)
AtsakytiPanaikinti